logo box 450x250 agenda d96b2b

Rundje Catsop

Aanvang op Zaterdag 11.08.2018 • 18:00
Locatie: Catsop
Categorieën: Ontspanning, Sport
Hits: 180

Op zaterdag 11 augustus vindt de hardloopwedstrijd Rundje Catsop plaats. Voorafgaand aan het jaarlijks terugkerende pleintjesfeest van FC Catsop, zal er om 18:00 uur gestart worden met de jeugdlopen over 800 en 1600 meter. Om 18:30 uur zal dan de start zijn van de 5KM, en de 10KM start om 19:15 uur. Dit alles kan door het publiek gezellig worden bekeken onder het genot van een hapje en een drankje op het pleintje in Catsop (Elsloo).

Rundje Catsop is hard op weg een vaste plek in de hardloopkalender van Limburg in te nemen. De Sylvesterloop in Elsloo is al jaren een begrip in de Limburgse hardloopwereld. Onder de naam Hardloopvrienden Elsloo organiseren we deze eindejaarsloop met heel veel plezier", zegt organisator Ger Lemmens. "Enkele jaren geleden zijn we op zoek gegaan naar de mogelijkheden om de oude Amsterveldloop weer nieuw leven in te blazen en ook in de zomermaanden een hardloopwedstrijd in Elsloo te organiseren". Het resultaat hiervan is dus Rundje Catsop, dat dit jaar voor de 5e keer zal plaatsvinden. Vele regionale toppers en lokale lopers hebben de afgelopen jaren door de straten van Catsop de hun meters gemaakt, en ook dit jaar wordt er weer een mooi deelnemersveld verwacht.

Dus wil je hier onderdeel van uitmaken, ga dan naar www.rundjecatsop.nl om je in te schrijven. En kijk je liever naar de wedstrijd onder het genot van een verkoelend drankje, ook dan kom je zeker aan je trekken op zaterdag 11 augustus. Daar zorgt de ambiance van het pleintjesfeest die avond wel voor!

Tot zaterdag 11 augustus, tot Rundje Catsop!