logo box 450x250 agenda d96b2b

Castello Classico

Aanvang op Zondag 12.08.2018 • 19:30
Locatie: Kasteel Elsloo
Categorieën: Concerten
Hits: 222

Zondagavond 12 augustus 2018 begint om 19.30 uur in de tuin van Kasteel Elsloo de 2e editie van Castello Classico, een uniek klassiek openlucht parkconcert.  

Parkconcert Elsloo 2018

In de Sprookjesachtige omgeving van kasteel Elsloo bevinden zich direct naast het Kasteel de weide’s en parkvijver. In het Theehuisje gelegen boven aan de berg waar de “Madammer Wei” begint gingen de dames van het kasteel al zo’n 200 jaar geleden een kopje thee nuttigen. Was het destijds een exclusieve gelegenheid voor de bewoners van het kasteel, nu kan iedereen genieten van de uitzichten van de omgeving, niet alleen de natuur, ook culinair kunt u genieten van de kwaliteit in het restaurant en het hotel van Kasteel Elsloo. De gronden rondom het kasteel, het park en het bos zijn sinds enkele jaren eigendom van Stichting Het Limburgs Landschap. Wij zijn dan ook blij dat ook zij belangeloos hun medewerking verlenen aan dit Concert.

Het gratis toegankelijke Concert heeft een zeer mooie line-up bestaande uit jong talent en zangers met wat meer en zelfs internationale bekendheid. U kunt genieten van een avond klassieke zang met de mooiste opera en operette aria’s, ontroerende liederen en de mooiste piano klanken.

Medewerking verlenen:
Pianiste Gisela Douwes (Maastricht)afgestudeerd aan het Maastrichtse Conservatorium, naast haar lespraktijk is zij een veelgevraagd pianiste van diverse ensembles en stond daardoor enkele seizoen in diverse theaters in Nederland en Duitsland

De sopraan Fenna Ograjensek (Ubachsberg, 1979) heeft ondanks haar jonge leeftijd al een zeer veelzijdig oeuvre, Opera’s, diverse requiems, liederen, maar ook eigen productie’s over Limburgse onderwerpen en kinderopera’s zijn haar niet vreemd. Laat u betoveren!

Bariton Youngky Eurlings (Bunde, 1995), prachtige bariton met een zeer verzorgde en donkere stem, heel anders dan zijn postuur doet vermoeden!
Studerend aan het Conservatorium van Maastricht.

Tot slot de tenor Ivo van der Bijl (Beek, 1973). Hij noemt zichzelf Cultureel ondernemer maar is bovenal zanger met een zeer uiteenlopend repertoire, hoewel zijn opleidingen klassiek waren en zijn ingesteld is hij niet bang voor uitstapjes naar Jazz of licht repertoire, hij geniet van de kunst van het zingen en brengt dat graag op u over!

Voor 100 euro kunt u ook een VIP arrangement bestellen: Ontvangst met bubbels & bites, Amuses, 3-gangen diner in Kasteel Elsloo, Wijnen, Water, Koffie en friandises. Aparte plaats tijdens het Concert (VIP-area )Incl seatings, incl water

Wilt u Kaarten bestellen voor dit culinair-cultureel evenement of wilt u meer informatie dan kan dat via +31-6-5162 8060 of mail naar