logo box 450x250 apple agenda

In gesprek met...Marlou Breuls, modeontwerpster (Dorpsplatform Elsloo)

Datum/tijd: Zaterdag 16.03.2019 • 19:00
Locatie: Maaslandcentrum
Categorieën: Lezing | Presentatie
Hits: 173

Zaterdag 16 maart 2019 | 19.00 uur

Na de eerdere succesvolle thema-avonden, wil de werkgroep DOC-Elsloo jullie graag uitnodigen voor een volgend “In gesprek met.....”

Wij zijn verheugd dat modeontwerpster Marlou Breuls -afkomstig uit ons eigen Elsloo- graag met jullie in gesprek wil gaan over haar werk en carrière in de fashion.

Marlou maakt indrukwekkend carrière met haar eigen labels en atelier in Amsterdam. Het winnen van de publieksprijs van LIGHTNING 2016 heeft haar al bijzondere samenwerkingen opgeleverd. Zo heeft zij onder andere ontwerpen gemaakt voor de bekende IJslandse popartieste Björk en het label Disney. Een indruk van haar werk kun je zien op haar website www.marloubreuls.com

Nieuwsgierig naar het verhaal van Marlou Breuls? En wil je ook in gesprek met haar over Fashion, kom dan zaterdag 16 maart naar “In gesprek met..... Marlou Breuls” !
De bijeenkomst op zaterdag 16 maart start om 19.00 uur in de ruimte van het DorpsOntmoetingsCentrum (DOC) in het Maaslandcentrum, Burg. Maenenstraat 45 in Elsloo.

Er zijn geen kosten aan verbonden, maar wij verzoeken wel vriendelijk om vooraf aan te melden op www.dorpsplatform-elsloo.nl of via email naar
Aanmelden bij het Maaslandcentrum kan ook.