Hulp bij toegankelijkheid

Skip to main content

ELSLOO

Aelser Zoepkeu 2 x 11 jaar

★ Zaterdag 25.11.2023 ⏱ 19:30
Categorieën: Carnaval
Hits: 63

AZK 2x11 25.11.2023

Op zaoterdig 25 november geit 't daak eraaf in Cafe 't Trefpunt in Aelse. Kosten en meuijte zeen bespaard veur ein geweldig programma te presentere bie de viering van 2 x11 jaor van vastelaoves-vriendegroep de Aelser Zoepkeu.

Nemes minder es Frans Theunisz, De Knöppele en Wild Vleisj höbbe zie weite te strikke. De aovend zal muzikaal begeleid weare door 't alom bekend DJ duo, Barteleuris en Kajoes!

Zurg dat geer aanwezig zeet en dan gaon veer er samen eine sjwanne aovend van maken! Veur de entreepries hoof geer neet thoes te blieve, want dae is harstikke gratis!

Op zaterdag 25 november gaat het dak eraf in Cafe 't Trefpunt in Elsloo. Kosten nog moeite zijn bespaard voor een geweldig programma te presenteren bij de viering van het 2 x 11 jarig bestaan van carnaval-vriendengroep de Aelser Zoepkeu.
Niemand minder dan Frans Theunisz, De Knöppele en Wild Vleisj hebben zij weten te strikken. De avend zal muzikaal begeleid worden het alom bekende DJ duo, Barteleuris en Kajoes!
Zorg dat jullie aanwezig zijn en dan gaan we er samen een mooie avond van maken. Voor de entreeprijs hoef je niet thuis te blijven, want die is hartstikke gratis!