HipPeace Oldtimer & Sportauto Rondrit

Zondag 20.06.2021 • 11:00

Locatie: SV De Ster

Categorieën: Ontspanning

Hits: 243


Rondrit
Op zondag 20 juni 2021 wordt een rondrit georganiseerd met een lengte van ca. 75 km, welke je door het mooie Limburgse land voert. Vanaf 11.00 uur wordt gestart vanaf het festivalterrein te Stein - Heisteeg 98, 6171 NL Stein. (Ingang voetbalclub de Ster)
De poorten van het terrein zijn vanaf 10.30 geopend.

De organisatie hoopt weer een ouderwetse rit te kunnen organiseren, waarbij deelnemers bij de start en finish bij elkaar mogen komen, met inachtneming van de geldende Corona-regels. Bij de start kun je, tegen betaling, genieten van een kopje koffie en thee met een kleine versnapering. Bij de finish, aankomst vanaf ca. 14.00 uur, kun je de auto parkeren en een praatje maken met de mede deelnemers. Uiteraard mits dit mogelijk is binnen de te zijner tijd geldende Corona-regels.

Deelname
Deelname kost € 20,- per auto ongeacht het aantal inzittenden. Je ontvangt een rallyschild en roadbook. Deelnemen kan door een mail te sturen naar met vermelding van je naam, kenteken en merk en type voertuig. De organisatie stuurt je vervolgens de betalingsgegevens.

Beleefd uitnodigend, Team HipPeace i.s.m. Oldtimerstalling Limburg www.hippeace.nl

 

HipPeace Rondrit 20.06.2021