Concert MBL Zangers

Vrijdag 19.04.2024 ⏱ 20:00

Locatie: Maaslandcentrum

Categorieën: Concert

Hits: 131


MBL Zangers 19.04.2024

 

De MBL Zangers (de afkorting staat voor Mannenkoor Beeker Liedertafel) een mannenkoor dat zijn 135-jarig bestaan viert, start nu met haar project Foreveryoung, met als doel nieuwe zangers aan te trekken.

Vrijdagavond 19 april vanaf 20.00 uur bent u welkom op een gratis concert in het Maaslandcentrum te Elsloo. Met speciale gast tenor Bert Coumans.

Het koor heeft gemerkt dat zowel de zangers als het publiek behoefte hebben aan een ander repertoire, dat meer aansluit bij de huidige generatie. De openbare repetities zijn bedoeld om mannen kennis te laten maken met het koor, ongeacht zangervaring of notenkennis. Overigens ook koorzang-fans van het vrouwelijk geslacht zijn welkom!

Op zondag 14 april om 14:30 uur wordt eenzelfde gratis concert verzorgd in het Kasteel Genbroek in Geverik, Beek. Ook daar is iederen welkom en is de entree gratis.
Een locatie, die muziek ademt vanwege het feit dat kasteelheer Bert Coumans, jarenlang verbonden aan het theater in Bremen, zelf zanger is en ook zijn medewerking verleent. Bert, afkomstig uit Elsloo, is onlangs teruggekeerd naar zijn Limburg.