Meiboum Fjès

Zondag 26.05.2024 ⏱ 13:30

Locatie: Café-Zaal De Dikke Stein

Categorieën: Speciaal Evenement, Feest | Party | Disco

Hits: 126


meiboom on the rocks 26.05.2024

Zondag 26 mei zal de Jónkheit De Dikke Stein de traditionele Meiboum weer plaatsen op het plantsoen bij De Dikke Stein. Dat wordt weer stevig aanpakken voor die mannen van de Jónkheit. Maar zo te zien komt dat helemaal goed.

Als de Meiboum staat is het natuurlijk tijd voor een feestje en dat is de dame en heren ook wel toevertrouwd. Een heuse "Split the hits party" met duo On The Rocks zorgt voor een geweldige afsluiting!

Aanvang 13.30 uur en de entree is helemaal gratis! De Julianastraat zal tussen 12.00 uur en 00.00 uur voor alle verkeer afgesloten zijn.

Om 13.30 uur vertrekt de stoet met de Meiboum en de Jónkheit, de nieuwe mei-koningin, regiment D'Arberg en drumband Beek vanuit Catsop via de kapel in de Dorpstraat naar de Dikke Stein. Om ca 14.00 uur komt men daar aan en wordt de Meiboum opgezet. De Sajelkapel verzorgt de daarbij passende vrolijke blaasmuziek.

Na officiële plichtplegingen om 16.00 uur start daarna het orkest ON THE ROCKS en die spelen een cocktail van moderne songs, foute disco hits, swingende classics en een vleugje best of rock.

Natuurlijk wordt op het buitenterras gezorgd voor een goed glas drank en ook de inwendige mens hoeft niet tekort te komen.... Dus wat let u?!

elsloo jonkheit dikke stein