Komende activiteiten

Raadsvergadering 13 juli 2017 LOS TV

raadsvergadering

Aelser Vlaaje Fjès op zondag 10 september

Op zondag 10 september wordt de oude kern van Elsloo afgesloten voor alle verkeer omdat deze dan wordt omgetoverd naar een prachtige sfeervolle feestlocatie ten behoeve van het twee-jaarlijjkse Aelser Vlaaje Fjès.

VlaaijeFjes Elsloo

Hele vlaaien, halve vlaaien, stukken vlaai...... Daar draait het om op de 3e editie van het Aelser Vlaaje Fjés. Het feest, georganiseerd door buurtvereniging ’t Dörp, vindt weer plaats in de sfeervolle oude kern van Elsloo.

Vind je het leuk om “live” te zien hoe echte Limburgse vlaaien gebakken worden? Krijg je trek in een vers stukje vlaai met een lekkere kop koffie of wil je vlaaien mee naar huis nemen? Houd je van gezelligheid en wil je met een potje bier of ander drankje relaxen op de buitenterrassen van de deelnemende horeca?
Wil je diverse muzikanten zien en horen optreden? Wil je slenteren langs kraampjes met veel amateurkunst en hebbedingetjes? Houd je van een historische omgeving? Had je altijd al het (vernieuwde) streekmuseum, de kasteelwatermolen en de Botanische Tuin willen bezichtigen?

Marktkramen te huur 
Er zijn nog enkele kramen te huur op zondag 10 september. De kosten bedragen € 25,- voor de hele dag. Wil je kunst of zelf gemaakte spulletjes verkopen of heb je andere leuke hebbedingetjes te koop mail dan naar 

Op zondag 10 september ben je van 11.00 tot 18.00 uur van harte welkom . Natuurlijk is de toegang gratis en is de feestlocatie autovrij. In de directe omgeving is veel en gratis parkeergelegenheid

Verberg reactieformulier

1500 Resterende tekens