Komende activiteiten

Raadsvergadering 30-11-2017 LOS TV

raadsvergadering

Referendum Sleepwet komt er!

Uiteindelijk hebben ruim 400.000 Nederlanders de aanvraag voor een referendum over de Sleepwet gesteund! 

De kans is groot dat dit raadgevend referendum het laatste wordt. Zowel de partijen die de nieuwe regering vormen als enkele oppositiepartijen willen het referendum afschaffen...Schandalig !

sleepwet logoWat is de Sleepwet?
De vernieuwde Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten, ook wel sleepwet, geeft een uitbreiding van de middelen die de diensten (AIVD en MIVD) mogen inzetten. De grootste veranderingen zijn:

1. Er mag een zogenaamd “sleepnet” worden ingezet om massaal online communicatie af te luisteren, ook van niet verdachte burgers. Zo mag een hele wijk afgeluisterd worden wanneer er een verdacht persoon in woont.
2. Alle geautomatiseerde apparaten mogen gehackt worden. Denk bijvoorbeeld aan uw telefoon, computer of smart-tv.
3. Er mag een geheime DNA-databank aangelegd worden waar iedereen in terecht kan komen.
4. Verzamelde data mogen met buitenlandse inlichtingendiensten gedeeld worden, ook zonder deze eerst geanalyseerd te hebben.

Instanties als de Raad van State, de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid, de Nederlandse Vereniging van Journalisten en verscheidene wetenschappers hebben al hun zorgen geuit over deze wet. De wet is op 11 juli aangenomen door de Eerste Kamer.

Sleepwetter  
Sleeptwet De 300.000 zijn gehaald!! ( https://www.vpngids.nl/veilig-internet/sleepwet-aftapwet/ ) maar er moet toch zeker een 10% foutmarge worden ingecalculeerd!  
{report}
 
Verberg reactieformulier

1500 Resterende tekens