logo box 450x250 nieuws 658E63

Afvalnieuws

Inzameling kerstbomen

rwm logoVanaf 6 januari worden kerstbomen aan huis opgehaald door RWM. Op de afvalkalender, op www.rwm.nl en de RWM-app staat aangegeven wanneer de kerstbomen in uw straat worden ingezameld.

Voorwaarden
• Per huishouden kan één kerstboom van maximaal 2 meter worden aangeboden. Vanzelfsprekend haalt RWM alleen échte kerstbomen op en geen kunstkerstbomen;
• Leg de kerstboom vóór 07.00 uur voor uw huis op de stoep, of op uw oprit zo dicht mogelijk bij de openbare weg;
• Alle vormen van versieringen of verlichting moet verwijderd zijn. Ook mag er geen pot / mand / transportzak / etc. meer aan zitten;
• De boom mag met kluit aangeboden worden, mits alle grond van de wortels is verwijderd. Lukt dit niet, dan zaag de kluit er af en deponeert deze in de GFT-container.

Ophaalronde gemist?
Breng de kerstboom dan naar het milieupark.


Verspreiding RWM-afvalkalender 2018

Elk huishouden ontvangt vóór 1 januari aanstaande de RWM-afvalkalender. De kalender wordt op huisadres bezorgd en bevat inzameldata specifiek voor dát adres. Bij een verhuizing kan de afvalkalender dus op het adres achtergelaten worden voor de volgende bewoner.

Op de achterkant van de kalender staat informatie over het scheiden van afval.

Nabezorging
Inwoners die na de jaarwisseling nog geen exemplaar hebben ontvangen, kunnen dat melden bij de gemeente Stein via telefoonnummer 046-43 59 393 of per mail naar .
Gratis afval-app
Altijd op de hoogte zijn van afvalinzameling? Download dan de RWM afval-app met de handige berichtenservice indien afgeweken wordt van reguliere inzameldata in jouw straat. Daarnaast is de digitale afvalkalender ook beschikbaar via www.rwm.nl.

 

Laat reactieformulier zien