logo box 450x250 apple nieuws

fiets 3daagse2

Ook dit jaar heeft de organisatie de route uitgezet door idyllische weggetjes waarbij buiten Limburg ook België en Duitsland worden bezocht. De bewegwijzerde routes gaan over verharde wegen en fietspaden, die voor iedere fietser geschikt zijn. Bij elke fietsroute is een rustpauze voorzien op ongeveer de helft van de route.

Op vrijdag en zaterdag kan er een tocht verreden worden van 35 kilometer en op zondag kan men kiezen tussen een tocht van 35 of 50 kilometer.

Inschrijven kan op vrijdag 19 juli vanaf 13.00 uur. Op zaterdag en zondag is de inschrijving geopend om 10.00 uur. De inschrijving kost 2 euro per persoon per dag en voor drie dagen betalen deelnemers 5 euro. Er wordt onder de inschrijvers elke dag een fietscomputer verloot. Voor een bewaakte fietsparking is gezorgd. Tevens wordt zoals elk jaar een gedeelte van de opbrengst aan een goed doel geschonken.

Na aankomst is er de mogelijkheid uw fiets in de gratis bewaakte fietsenstalling “bie de Meule” te plaatsen.

Hierna kunt u op het terras van café “Oos Heim” uitpuffen. Er is daar ook de mogelijkheid om een hapje te eten. Op alle 3 dagen is er na afloop van de fietstocht livemuziek.

Laat reactieformulier zien