logo box 450x250 apple nieuws

Kings Quiz op 26 april

Kings Quiz Elsloo 29-04-2013 © istock.comOp vrijdagavond 26 april a.s. organiseert café Oos Heim (Stationsstraat 87) in samenwerking met wielerclub Vive Le Vélo de KINGS QUIZ 2019.

Op de vooravond van Koningsdag kunnen jij en je quizpartner je al tot koning(in) laten kronen. Daar moet je wel iets voor doen.

Je kennis van allerhande onderwerpen moet up-to-date zijn om, na voorrondes, kwart- en halve finales, uiteindelijk in de finale de kroon op het werk te zetten.
Bijvoorbeeld: Wie werd afgelopen jaar wereldkampioen voetbal? En welke vier woonkernen staan vermeld op de wegwijzer van de Wegwijzer?

Er wordt gespeeld met koppels, tenslotte weten twee meer dan één. Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen. Inschrijven kan vanaf 19.00 uur en dat is gratis.

Om 20.00 uur wordt gestart met de eerste ronde.  Wil je zeker zijn van deelname? Dan schrijf alvast in bij café Oos Heim.

Durf je samen met je quizpartner de uitdaging aan te gaan of wil je gewoon een gezellig avondje uit? Dan heten Olga en Lou je van harte welkom op 26 april !

Laat reactieformulier zien