logo box 450x250 nieuws 658E63

Aelser Hoes voor Aelserhof

Na de succesvolle eerste editie van het Aelser Hoes 2017 , waarbij de opbrengst van 15.000 euro aan Stichting Conincx Pop beschikbaar werd gesteld, gaat OKE (Ondernemers Kern Elsloo) dit jaar met het Aelser Hoes op herhaling.

Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 december zal op het pleintje voor de Albert Heijn weer een gezellige sfeer gecreëerd worden.
U kunt er terecht voor een hapje en een drankje, genieten van een aantal optredens en uiteraard bij de aanwezige dj’s tegen betaling een plaatje aanvragen.
De organisatie, ook dit jaar weer in handen van Ondernemersvereniging Kern Elsloo, rekent op uw komst zodat we voldoende geld kunnen inzamelen voor het goede doel dit jaar.

Onder de noemer Aelser Hoes voor Aelserhof zal dit jaar het geld gaan naar een "Belevingstuin" bij Aelserhof/La Famille. Dit geweldige initiatief van de "Stichting Vrienden van Aelserhof en la Famille" kon meteen op de sympathie van de leden van OKE rekenen.

De tuin die op dit moment nauwelijks gebruikt wordt, dient te worden omgetoverd in een belevingstuin die aansluit bij de verwachtingen van de bewoners. Een eerste stap is al gezet, middels de realisatie van een jeu de boules-baan. Maar er komt meer, zoals bewegingsapparatuur voor ouderen, een volière met vogels, moestuin met bakken op de hoogte van een rolstoel.

Naast deze onderdelen zal er ook gezocht worden naar meer verbinding met de andere inwoners van Aelse, maar ook met schoolgaande kinderen en verenigingen. Dus noteer de data in jullie agenda en ga 21, 22 en 23 december een kijkje nemen bij het Aelser Hoes. Uiteraard zijn ook verenigingen en bedrijven die dagen van harte welkom om hun donaties voor dit geweldige doel te doen !!

Aelse laat zien dat jullie een warm hart hebben voor Aelserhof en La Famille.

Laat reactieformulier zien