logo box 450x250 apple nieuws

Workshop Sportfotografie zaterdag 7 sept.

Tijdens de clubkampioenschappen van LTV Elsloo (tennis), verzorgen beroepsfotografen Huub Keulers & Lorette Janssen uit Elsloo, op zaterdag 07.09.2019, een speciale workshop sportfotografie.

In deze workshop leer je vooral hoe je mooiere en scherpe foto's van een sporter kunt maken. Deze ervaringen kun je ook een-op-een gebruiken bij bijna alle sporten zoals voetbal, handbal, zwemmen etc.

worskhop sportfotografie

De workshop is bedoeld voor de beginnende camerabezitter of de iets meer gevorderde fotograaf die wil leren hoe je met meer geslaagde en scherpere foto's thuis komt. Maar ook voor degene die moeite hebben om snel bewegende onderwerpen goed vast te leggen en willen proeven aan de sfeer tijdens een echt sportevenement.
Ideaal voor ouders en grootouders van sportende kinderen maar ook voor iedereen die zijn sport- en actiefoto's wil verbeteren. Je gaat in deze workshop ook kijken welke camera instellingen je nodig hebt voor sportfotografie en hoe je dit kunt instellen.
Ter plekke wordt je de theorie uitgelegd en direct in de praktijk toegepast, waarbij je ook diverse tips en tricks krijgt.
Toeschouwers en tennissers kunnen stemmen op de mooiste foto. De winnaar ontvangt een toepasselijke prijs.

Voor meer info en inschrijven zie hun website: www.huubkeulers.nl

Laat reactieformulier zien