Komende activiteiten

Raadsvergadering 11 mei 2017 LOS TV

raadsvergadering

Bijeenkomsten voor mantelzorgers

SteunpuntMantelzorg

“Ik wil het niet weten...”
Wat zijn de eerste symptomen van dementie? Hoe wordt de diagnose gesteld en wil je eigenlijk wel weten dat je dementie hebt? Kun je jezelf testen en kun je voorkomen dat je dementie krijgt? Evelien Heijna van Alzheimer-Nederland gaat met mantelzorgers in gesprek over dit onderwerp.

Deze informatieve bijeenkomst van Steunpunt Mantelzorg Zuid vindt plaats op maandag 22 mei in Stein. Wilt u meer weten over deze bijeenkomst? Of wilt u graag deelnemen? Neem dan contact op met Pia Bronckhorst, mantelzorgconsulent van Steunpunt Mantelzorg Zuid, per telefoon 043-3215046 of per email .
Maandag 22 mei |19.00-21.00 uur | MFC De Grous | Heerstraat-Centrum 38 / Stein.


Steunpunt Mantelzorg organiseert elke 1e donderdag van de maand een bijeenkomst in het Maaslandcentrum.

Dementie en impact op leven van mantelzorger
Dementie heeft een grote impact op het leven van uw naaste, maar ook op dat van u als mantelzorger. Zorgen over de toekomst, het verloop van de ziekte, onbegrip vanuit de omgeving, het accepteren van zorg, maar ook het verlies van de persoon die hij/zij ooit was, zijn vaak van grote invloed op uw welzijn.

In de contactgroep kunt u ervaringen en tips delen met mantelzorgers die in eenzelfde situatie verkeren. De groep wordt begeleid door een mantelzorgconsulent en vind iedere eerste donderdagochtend van de maand plaats van 10.30 – 12.00 uur in het Maaslandcentrum in Elsloo.

De contactgroep heeft plaats voor nieuwe deelnemers uit Stein en omgeving. Wilt u meer weten over de contactgroep of wilt u graag deelnemen? Neem dan contact op met Pia Bronckhorst, mantelzorgconsulent van Steunpunt Mantelzorg Zuid, per telefoon 043-3215046 of per email .

Verberg reactieformulier

750 Resterende tekens