logo box 450x250 apple nieuws

Archief

2009

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
7835

Streekmuseum Verbouwing

Streekmuseum Gesloten tot 1 augustus Wegens uitloop van de renovatie werkzaamheden is het Streekmuseum tot 1 augustus gesloten. Meer info: www.streekmuseumelsloo.nl... lees meer..

Nieuws-overig
redactie
8623

galazitting sajelaire

Galazitting Sajelaire zat. 9 januari Zaterdag 9 januari 2010 vindt in het Maaslandcentrum aan de Burg. Maenenstraat de jaarlijkse groots opgezette galazitting van de Carnavalsvereniging de Sajelair... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
6044

Kaetelemezieksjurie haolt toppers bènne

Kaetelemezieksjuriereceptie 16-2 A.s. dinsdag 16 februari van 11.11 tot 14.11 houdt de Kaetelemezieksjurie haar traditionele receptie in café Oos Heim, bij Loe en Olga. Dit jaar krijgen de 2 nieuwe... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
6835

Nieuwjaarsconcert Maasgalm

Nieuwjaarsconcert Fanfare De Maasgalm Fanfare De Maasgalm Elsloo verzorgt op zondag 3 januari 2010 in het Maaslandcentrum te Elsloo een sprankelend nieuwjaarsconcert,aanvang 19.00 uur, entree vrij.... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4775

Driekeuningebal

Driekeuningebal 2 januari Zaterdag 2 januari 2010 wordt voor de 2e keer in successie het Driekeuningebal georganiseerd. Na het grandioze succes van vorig jaar was het duidelijk dat dit evenement op... lees meer..

Nieuws-overig
redactie
6063

Film Elsloo ca 1963

Film Elsloo ca. 1963 Ca. 1963 hebben de Staatsmijnen opdracht gegeven om in een aantal Limburgse dorpen,waaronder Elsloo, het leven van alledag te filmen. Een aantal jaren geleden heeft DSM deze fi... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
6332

Boek de Stiefköppige Maaskentjer

Speciale museumaanbieding:de Stiefköppige Maaskentjer Nu de presentatie van het boek "De Stiefkoppige Maaskentjers" boek achter de rug is, is de voorinschrijving gestopt. Degenen die ingeschreven h... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
6748

Zaate Hermeniekes Treffe 30-1

Zaate Hermeniekes Treffe 30 jan. 2010 Op 30 januari 2010, standaard 14 dagen voor de carnaval, organiseert de Zaate Hermenie Sjus te Naeve uit Elsloo een Zaate Hermenie Treffe in café de Dikke Stei... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
7480

Zônger Temtaasje wint AVK

Zônger Temtaasje wint AVK Voor de 2e keer op rij heeft het duo Zônger Temtaajse (Wim en Paul Thomassen) het Aelsers Vasteloavesleedjes Konkoers (AVK) gewonnen. Op een eervolle 2e plaats eindigde De... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
606

De jazzkelder

Geboren en getogen Elslonaar Theo Wouters (jaargang 1942) is nu een beroemde hoedenontwerper in Montreal -Canada. Van hem ontvingen we deze foto's van de "Jazzkelder" die rond 1960 door hem en enkele ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
8916

Nieuw boek: De Stiefköppige Maaskentjers

De Stiefköppige Maaskentjers uitverkocht ! In het kader van haar vijftigjarig bestaan en als afsluiting van de festiviteiten rondom dit jubileum heeft de Stichting Streekmuseum Schippersbeurs een b... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
6908

Steef Bongers: eigentijdse stillevens

Eigentijdse stillevens van Steef Bongers Plaatselijk kunstenaar Steef Bongers is geboren in Catsop, als 2e uit een gezin van 9 kinderen met velerlei kunstzinnige aspiraties. Onderaan dit artikel vi... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
8848

Wouters Limonade

Wouters Limonade Onze trouwe lezer modeontwerper Theo Wouters uit Montreal-Canada is op zoek naar een (leeg) 0,2 liter flesje van het merk Wouters Limonadegazeuze te Beek. De grootvader van de h... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
6099

Streekmuseum Schippersbeurs 50 jaar

Streekmuseum Schippersbeurs 50 jaar Dit jaar viert het Streekmuseum in Elsloo haar 50 jarig jubileum, en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Voor het publiek werden op 5 april en 13 se... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
7144

Oh Hannelore.......

Die Wetterknoepfele De Waerknöppele hebben onlangs hun nieuwe cd-single "Oh Hannelore" uitgebracht. Aangezien het een Duitstalige schlager is, zijn Jos en Pierre omgedoopt in "Die Wetterknoepfele".... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
8348

Nieuwe boeken van (oud) Elslonaren

Nieuwe boeken van (oud) Elslonaren: kadotip voor Sint ! Wellicht is het louter toeval dat er in 2 weken tijd maar liefst 3 boeken verschenen van (oud) Elslonaren. En ook nog voor alle 3 hun eerste ... lees meer..

Resultaten 1 - 16 van 16