logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Oktober 2009

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
8840

Wouters Limonade

Wouters Limonade Onze trouwe lezer modeontwerper Theo Wouters uit Montreal-Canada is op zoek naar een (leeg) 0,2 liter flesje van het merk Wouters Limonadegazeuze te Beek. De grootvader van de h... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
6092

Streekmuseum Schippersbeurs 50 jaar

Streekmuseum Schippersbeurs 50 jaar Dit jaar viert het Streekmuseum in Elsloo haar 50 jarig jubileum, en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Voor het publiek werden op 5 april en 13 se... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
7136

Oh Hannelore.......

Die Wetterknoepfele De Waerknöppele hebben onlangs hun nieuwe cd-single "Oh Hannelore" uitgebracht. Aangezien het een Duitstalige schlager is, zijn Jos en Pierre omgedoopt in "Die Wetterknoepfele".... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
8337

Nieuwe boeken van (oud) Elslonaren

Nieuwe boeken van (oud) Elslonaren: kadotip voor Sint ! Wellicht is het louter toeval dat er in 2 weken tijd maar liefst 3 boeken verschenen van (oud) Elslonaren. En ook nog voor alle 3 hun eerste ... lees meer..

Resultaten 1 - 4 van 4