logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Januari 2010

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
4786

Lezing Maasdal maandag 1-2

Lezing Guus Petersover het Maasdal A.s. maandag 1 februari. organiseert het IVN Elsloo een dialezing in het Maaslandcentrum, aanvang 20.00 uur.Onderwerp: Het Maasdal. De presentator is Guus Peters. D... lees meer..

Nieuws-overig
redactie
7911

Maker schilderij 1944 gezocht.

Gezocht: schilder A. Beunismaker van "Elsloo 1944" Deze oproep plaatsten we in januari 2010: Marie-Louise Sneijer uit Brabant is op zoek naar de maker (of in elk geval meer info over hem/haar) van... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5847

jeugdprins Harry I

Jeugdprins Harry IReubsaet alaaf in 1964-1983-2010 Zondag 17 januari werd in een vol Maaslandcentrum de jaarlijkse jeugdrevue gehouden, met als thema "Wo is Gusjke". Een lange en spannende zoektoch... lees meer..

Nieuws-overig
redactie
6415

Sajelploog etc van het jaar

Sajelaire van 't jaor! Tijdens de recente galazitting van CV De Sajelaire werden traditiegetrouw ook weer een aantal inwoners carnavalesk in de bloemen gezet. Dimpy Doornbos werd Sajelairinneke van... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2054

Kiekoetwedstrijd in Elsloo

Kiekoetwedstrijd in Elslooaanmelden voor 9-2 In de weken voor carnaval versieren steeds meer mensen in Elsloo hun ramen met prachtige maskers, foto’s en vlaggen. Ook in 2010 zal de Kaetelemezieksju... lees meer..

Nieuws-overig
redactie
10862

Hoogvlieger Ben Brouns kan nog jaren mee!

Hoogvlieger Ben Brouns...... Levensgenieter en Elslonaar Ben Brouns is al 68 jaar, maar zeker niet versleten. Laatselijk gewerkt als procesoperator in de hoge druk fabrieken van SABIC en inmiddels... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
7951

Prins Guido I

Prins Guido Iregeert over Sajelriek Zaterdagavond 9 januari 2010 werd in een volgepakt én sneeuwvrij Maaslandcentrum Guido Wagemans uitgeroepen als nieuwe Prins van de Sajelaire en het Sajelriek Ae... lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7