logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Juli 2010

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
4369

Fanfare De Maasglam op YouTube

Fanfare De Maasgalm op YouTube Op YouTube is een historisch overzicht te zien over fanfare De Maasgalm. De film in 8 delen (totaal 70 minuten) is samengesteld door Frans Cramers; uit zijn eigen mat... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
8909

Gezocht: Johnny Dreessen

Gezocht en nu gevonden: Johnny Dreessen Vorige week plaatsten wij onderstaande oproep. En met resultaat! Nederlandse vrienden hebben Johnny in Zwitserland geattendeerd op het bericht. Hij heeft direc... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
7254

tegen-belscript

Hekel aan telefoonterreur?! (eerder geplaatst artikel)Heeft u ook zo'n hekel aan die ongevraagde en ongewenste telefoontjes rond etenstijd? U kunt 3 dingen doen:• het is een geheim nummer, dus gewo... lees meer..

Nieuws-overig
redactie
5374

Heilig Hart beeld

Heilig Hart Beeld op vakantie?! Menigeen zal de laatste dagen op de hoek Schoolstraat/Stationsstraat geconstateerd hebben dat het "leeg" is in die hoek. Zonder misschien direct te w... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
10659

Fanfare De Maasgalm met project Muziekmagneet

Fanfare De MaasgalmProject MuziekMagneet Op zondag 11 juli om 10.30 uur wordt het project “MuziekMagneet” afgesloten met een schoolconcert in het Maaslandcentrum. De toegang is gratis.MuziekMagnee... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5