logo box 450x250 apple nieuws

Archief

December 2010

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
5676

Nieuwsbrief Hope Project India

Nieuws Hope Project India Op vrijdag 22 oktober 2010 werd in India (Dehradun) het gebouwde kindertehuis vol trots geopend. Na de inspanningen van jaren door de vrijwilligers van de Stichting Hope P... lees meer..

Vastelaovend
redactie
4678

11 jaar 2Pees

11 jaor 2Pees: nuuj cd 2Pees 11 jaor jònkDe 2Pees bestaon 11 jaar en om dit te viere organiseere zie eine jubileum-aovend op zaoterdig 8 jannewari 2011 in zaal De Dikke Stein in Aelse.Op deeze ao lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
3645

Nieuwe afvalinzameling per 01.01.2011

Wethouder Hendrix over nieuwe afvalinzameling {youtube width="225" height="225"}33AGUwTf9Jg{/youtube}(dubbelklik op video voor vergroting) Het nieuwe afvalinzamelsysteem: wat verandert er voor u?De ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5040

Foto Fons Verhoeve - Winter

{jcomments on} Fotoserie Fons Verhoeve Klik hier voor een serie bijzonder sfeervolle foto's die Fons Verhoeve op een koude winteravond in oud-Elsloo maakte>>>>... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5524

Gevaarlijk nieuw fietspad

Gevaarlijk nieuw fietspad Foto Leo Everard-klik voor vergroting Onze vliegende reporter Leo Everard signaleerde een gevaarlijke situatie bij Shell tankstation Keulen. Daar is onlangs een nieuw fiets... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4119

Foto Huub Keulers

Foto van Huub Keulers uit de collectie "De wereld in 360 graden" Klik op foto voor vergroting. Klik hier voor meer foto's uit deze serie>>> lees meer..

Info Gemeente Stein
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
3305

Energieteams in de buurt

Energieteams in de buurt Project ‘Energieteams in de buurt’ wint Groene Parel Award!Op woensdag 8 december maakte een deskundige jury tijdens een Captains Dinner bekend dat het project ‘Energieteams ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3923

Kerstconcert 18 december 2010 Fanfare de Maasgalm Elsloo

Kerstconcert De Maasgalm zaterdag 18 dec. Fanfare de Maasgalm uit Elsloo zal op 18 december voor het eerst in meer dan 15 jaar weer een spetterend kerstconcert organiseren in het Maaslandcentrum in E... lees meer..

Info Gemeente Stein
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
3406

Ziektekostenverzekering voor minima

Ziektekostenverzekering voor minima Vanaf 2011 de keuze uit twee verzekeraars!Uw gezondheid is u waardevol. Dan is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Ook als u een laag inkomen heeft. Om u d... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5247

Elsloo in wintertooi (Foto Pierre Reubsaet)

Elsloo in wintertooi Foto Pierre Reubsaet / klik op afbeelding voor vergroting... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4314

Gladheid in Stein december 2010

IJspret in de gemeente Stein!? Het lijkt erop dat de gemeente ons maximale ijspret "gunt".......De hoofdwegen In Elsloo zijn weliswaar vrij maar binnenwegen en parkeerplaatsen worden nauwelijks of ... lees meer..

Resultaten 1 - 11 van 11