logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Februari 2011

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Info Gemeente Stein
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
2214

Nieuws-voorpagina
redactie
2448

Foto Knup Pierre Reubsaet 23.02.2011

klik op afbeelding voor vergroting (Foto Pierre Reubsaet)Weer een prachtige zonsopkomst bij De Knup in Catsop. Koud, maar wel genieten van dit schouwspel.{jcomments off} lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5064

Natuur en Erfgoedprijs

Kasteelpark wint Natuur- en Erfgoedprijs! (klik voor vergroting) Make-over voor Kasteelpark ElslooHet ambitieuze restauratieproject voor het landgoedpark rond het Limburgse kasteel Elsloo is de winn... lees meer..

Vastelaovend
redactie
3747

2Pees naar 3FM?

2Pees naar 3FM? Net zoals vorig jaar is Giel Beelen voor zijn radioprogramma “Giel” op zoek naar de beste carnavalshit van het jaar. Vorig jaar was Fabrizio de grote winnaar en trad hij op in de 3FM-... lees meer..

Vastelaovend
redactie
5396

Aelser Revue: Sajel-Piraterie

Aelser Revue: Sajel-Piraterie klik op afbeelding voor vergroting De 34e Aelser Revue vindt dit jaar plaats op 18-19-25-26 februari. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het Maaslandcentru... lees meer..

Vastelaovend
redactie
4135

Poster voor goede doel

Poster voor goede doel Kunstenaar Herman Post heeft weer een mooie vastelaovendsposter 2011 voor de Aelser vastelaovend vervaardigd. Hij kost Eur 2,50 en is te koop bij Drukkerij Knoben, Leenhouts,... lees meer..

Resultaten 1 - 6 van 6