logo box 450x250 apple nieuws

Archief

April 2011

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Info Gemeente Stein
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
4595

Gemeente Stein ruimt 86 graven

Gemeente ruimt 86 graven Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 mei aanstaande vinden op de algemene begraafplaatsen in Elsloo en Urmond werkzaamheden plaats met betrekking tot het ruimen van grafmonu... lees meer..

Info Gemeente Stein
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
3811

Stein sluit 2010 af met positief saldo

Stein sluit 2010 af met  positief saldo De gemeente Stein sluit het jaar 2010 af met een positief saldo van zo’n 350.000 euro. ‘Over de behaalde resultaten zijn we tevreden’, aldus het college van B&... lees meer..

Nieuws-voorpagina
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
4943

Wegwerkzaamheden rotonde Sanderboutlaan Elsloo

Wegwerkzaamheden rotonde Sanderboutlaan Elsloo Op vrijdag 29 april aanstaande worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de rotonde op de Sanderboutlaan bij tankstation Keulen en Ruimzicht te Elsl... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5444

Kennedymars 2011

Sajelaire van 't jaor.... (Foto Pierre Reubsaet - klik voor vergroting) Terwijl de meesten van ons zaterdag in de tuin zaten te puffen, trokken deze Elslonaren de zware schoenen aan om 80 km in de K... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2963

Queens Night 29-04-2011

29 april Queens Night Big Benny, Diana Ring en Ivo van der BijlVrijdag 29 april, de dag voor Koninginnedag, staat er in Elsloo iets bijzonders te gebeuren....De iets oudere generatie kent ze nog wel... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2283

Mosterdpop 29-30 april 2011

Mosterdpop 29-30 april Mosterdpop trapt op vrijdag 29 april af met Kinkobra, Sem Dylan, 90 Day Jane en Two Days Left. Op zaterdag 30 april gaat de contest  verder met Drag The Race, Arcadya Lake,... lees meer..

Info Gemeente Stein
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
3679

Preventieve bestrijding eikenprocessierups

Preventieve bestrijding eikenprocessierups Overlast beperkenDe gemeente Stein gaat ook dit jaar weer eind april de eikenprocessierups preventief en biologisch bestrijden met het middel Xentari. Het m... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4687

Ralph de Jong 1 juli Dikke Stein

Op vrijdag 1 juli -avond voor Conincx Pop- een topper in Elsloo! Ralph de Jong & Crazy Hearts. Klik hier voor Ralph de Jong & Crazy Hearts in DeWereldDraaitDoor »» Het is alsof de Rolling St lees meer..

Info Gemeente Stein
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
4334

Oproep aan hondenbezitters

Oproep aan hondenbezitters De parasiet Neospora caninum geldt wereldwijd als een belangrijke veroorzaker van abortus onder runderen, waarbij de vrucht in de baarmoeder wordt afgestoten. Honden fung... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4712

Nationale Sportweek

Nationale Sportweek in Stein:doe gratis mee! Vanaf aanstaande zaterdag 16 april gaat de Nationale Sportweek van start. De hele week organiseren diverse sportverenigingen evenementen en activiteiten i... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5162

Sportcomplex Mergelakker

Sportcomplex Mergelakker De werkzaamheden aan het nieuwe clubgebouw van sportcomplex Mergelakker zijn in volle gang. Door de strenge en lange winter liep de bouw wat vertraging op. In mei zal het n... lees meer..

Resultaten 1 - 11 van 11