logo box 450x250 apple nieuws

Archief

December 2011

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
3509

Vastelaovendconcert Maasgalm 15-1

Vastelaovendconcert Maasgalm 15-1 Fanfare de Maasgalm Elsloo is terug met haar ludieke vastelaovendsconcert!Heeft u zin in een leuke, grappige, gezellige, muzikale, humoristische, kortom een geweld... lees meer..

Dossiers
redactie
11671

Aanleg glasvezel in gemeente Stein

Glasvezelaansluitingen zo goed als afgerond De aanleg van glasvezel in de gemeente Stein is inmiddels voor ongeveer 95% afgerond. Op woensdag 1 oktober jl. heeft wethouder Danny Hendrix bij familie H... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4411

Vrijwilliger van de maand -december 2011-

Vrijwilliger van de maand klik voor vergroting George Roberts uit Elsloo is de “Vrijwilliger van de Maand” december. George is vrijwilliger bij het IVN en maakt sinds 5 jaar deel uit van de beheerco... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4536

Uitzicht Maasvallei

"Nieuw" uitzicht Maasvallei klik voor vergroting - foto Guus Peters Jarenlang werd het uitzicht over het Maasdal vanaf Op de Berg in Elsloo gehinderd door uit de kluiten gegroeide bomen en struiken. lees meer..

Info Gemeente Stein
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
5606

Nieuwe spelregels Hulp bij huishouden

Nieuwe spelregels "Hulp bij huishouden" Deze week valt bij plusminus 800 inwoners van de gemeente Stein -die hulp in de huishouding hebben- een brief op de deurmat met de nieuwe spelregels voor urent... lees meer..

Nieuws-voorpagina
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
4926

ID Kaart jongeren fors duurder

ID Kaart jongeren fors duurder ID-kaart voor jongeren nu nog € 9,20! Flink meer aanvragen in gemeente Stein Jongeren tot 14 jaar kunnen alleen nog dit jaar (2011) een identiteitskaart aanvragen v... lees meer..

Politiek
redactie
4424

Brandstichting in woonhuis raadslid Feij

In de nacht van 17 december 2011 werd een brandende doek in de brievenbus van raadslid Luc Feij (DOS) geduwd. Gelukkig ontdekte hij de wandaad tijdig en kon zo een uitslaande brand voorkomen. Bijgev lees meer..

Regiment D'Arberg
Guus Peters ©
3511

Oprichtingsbijeenkomst CHV Graaf d'Arberg

Oprichtingsbijeenkomst  CHV Graaf d'Arberg Op woensdag 11 Juli 2012 is er om 20.00 in zaal de Dikke Stein een bijeeenkomst in het kader van de oprichting van de CHV Graaf d'Arberg. Het bestuur -Wim ... lees meer..

Vastelaovend
redactie
4276

Galazitting sajelaire 5-1

Galazitting Sajelaire 5-1 A.s. zaterdag 5 januari, aanvang 19.30 uur, vindt in het Maaslandcentrum aan de Burg. Maenenstraat in Elsloo de jaarlijkse groots opgezette galazitting van de Carnavalsver lees meer..

Politiek
redactie
8649

Wethouder Ie stapt op

Donderdag 15 december 2011 was gehaktdag in Stein. Tenminste volgens wethouder José Ie, die in dat kader een aantal raadsleden vergeleek met slagers. Alleen uit op bloed..... In Stein wordt al tienta... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3631

1940 40-jarig dienstjubileum Burgemeester Eussen

1940 40-jarig dienstjubileum Burgemeester Eussen klik voor vergroting Van Math Odekerken uit Echt ontvingen we weer een aantal mooie foto's. Zoals deze: burgemeester Eussen viert zijn 40-jarig ambts lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
6033

Oud gemeentehuis Elsloo te koop

Oud gemeentehuis Elsloo te koop De gemeente Stein zet het  voormalige gemeentehuis in Elsloo, waar nu nog de bieb in gehuisvest is, in de verkoop. Het karakteristieke pand aan de Raadhuisstraat 47 ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4878

Monsters Of Rock

Monsters Of Rock Maandag 26 december, 2e Kerstdag, staat het Maaslandcentrum in Elsloo  behoorlijk stevig op z'n kop!Een heus tribute festival doet Elsloo op de grondvesten daveren. Wie zijn daarvoor... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4691

KRO inz Otto van Zuilen

Met spoed gezocht... Het KRO radio 2  programma ‘Theater van het Sentiment’ is op zoek naar de heer Otto van Zuilen, uit Elsloo (Limburg...of Friesland?!)In 1988 (hij was toen 22) fietste lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4426

Geluidsoverlast door werkzaamheden

Geluidsoverlast door werkzaamheden Op maandag 5 december gaat de firma Air Liquide druk aflaten van zijn gasleidingen en ontspanstations in Maasmechelen. Hierbij zal overdag geluidsoverlast optr lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
3538

Begroting gemeente

Begroting gemeente {youtube width="225" height="225"}BEB0rRTUSkc&feature=digest_thu{/youtube} In november jl. stelde de Steinse gemeenteraad de begroting 2012 vast. Wat dit voor inwoners of onde... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2684

Fanfare de Maasgalm 1970

Fanfare de Maasgalm 1970 Als er één vereniging in Elsloo is waar veel oude foto's van in omloop moeten zijn, dan is het wel fanfare De Maasgalm. Math Odekerken (vroeger Burg de Witstraat nu woonac... lees meer..

Resultaten 1 - 17 van 17