logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Februari 2012

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
4362

Vrijwilliger van de maand René van Hees

Vrijwilliger van de maand René van Hees uit Elsloo is als 11de vrijwilliger van de maand in de gemeente Stein, door wethouder Gina van Mulken en collega-vrijwilligers in het zonnetje gezet.René is zo... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4999

Zware lucht aan de Maas te Elsloo (Foto Ellis Goessens)

Zware lucht aan de Maas te Elsloo (Foto Ellis Goessens) lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4192

Verkeersstremming rotonde Mauritslaan / Kerenshofweg

Verkeersstremming Rotonde Mauritslaan / Kerenshofweg Vanaf maandag 27 februari vinden grootschalige werkzaamheden plaats op het terrein van Chemelot. Dit veroorzaakt extra drukte op een aantal wege... lees meer..

Info Gemeente Stein
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
4630

SJAR blij met ondernemingsplan Maaskant Wonen

SJAR blij met ondernemingsplan Maaskant Wonen Jongerenhuisvesting heeft een plek in het ondernemingsplan van woningcorporatie  Maaskant Wonen. Het is één van de speerpunten de laatste jaren van de St... lees meer..

Vastelaovend
redactie
3248

Resepsie nuut Gusjke

Resepsie nuut Gusjke Op zaoterdig aovend 12 november 2011 haet de kaetelemezieksjurie hun nuut Gusjke gepresenteerd veur aanvang van ’t Aelser Leedjeskonkoer. Neemes minder es Abe Fredrix van de Ka... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3409

Vastelaovend
redactie
3495

Kiekoetwedstrijd in Elsloo

Kiekoet wedstrijd in Elslooaanmelden voor 17-2 Al waeke verseere de luuj oet Aelse hun vinsters mit sjwan maskers, fotoos, slingers en vlaggen.Auch dit jaor zal de kaetelemezieksjurie de neet mjè w... lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
3042

Buurtinitiatieven maken kans op 50.000 euro

Buurtinitiatieven maken kans op 50.000 euro Ons Limburg - de Limburgse koepel voor woningcorporaties - heeft in samenwerking met L1 en de Limburgse kranten een prijsvraag uitgeschreven voor buurtinit... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3184

1906 Openbare school -2-

1906 Openbare school Op de Berg Elsloo klik voor vergroting Deze prachtige foto ontvingen wij van Jan Pijpers, secretaris van het Streekmuseum. Daar kunt u oude foto's in het historisch interieur be lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5305

Foto's Huub Keulers

Foto's Huub Keulers Huub Keulers uit Catsop heeft bijzondere interieurfoto's gemaakt van o.a. Orbis Medisch Centrum. • Hier kunt u een deel van deze collectie zien » • De complete portfolio van zij... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4082

Fiscale aftrekbaarheid zorgkosten

Fiscale aftrekbaarheid zorgkosten Chronisch zieken en gehandicapten maken jaarlijks veel extra kosten voor bijvoorbeeld medische hulp. Gelukkig zijn die kosten voor een groot deel  aftrekbaar via de ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3739

Klunen op de Maasberg...

Klunen op de Maasberg... Foto Pierre Reubsaet - klik voor vergroting Nog even en er moet gekluund worden op de Maasberg.....{jcomments off}... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3019

Elfstedentocht

Elfstedentocht... Nederland is al een paar dagen in de ban van de verlate Koning Winter. Zodra het kwik ook maar 3 nachten onder de -10 komt, gaan de rayonhoofden in Friesland de wakken vullen met ... lees meer..

Vastelaovend
redactie
3789

Wouters Hermenie 3 x11 jaor

Wouters Hermenie 3 x 11 klik voor vergroting De familie Wouters viert carnavalsdinsdag 20 februari een opmerkelijk jubileum: zij doen dan voor de 33e keer mee aan het Zaate Hermeniekes Treffe! Ondan... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4345

Spirituele Avond

Spirituele Avond Stichting Namasté organiseert op 13 februari in het Maaslandcentrum een spirituele avond met diverse mediums. O.a. Agostino, pendel en tarot • Stephanie, de magie van de glazenbol... lees meer..

Resultaten 1 - 15 van 15