logo box 450x250 apple nieuws

Archief

April 2012

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
4323

Metamorfose Mergelakker

Metamorfose Mergelakker Pierre Reubsaet maakte deze foto's bij sportpark Mergelakker (klik voor vergroting) Als je over 'n metamorfose hebt.....En nu het voetbal nog........ lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4877

Mr. Harry Dobbelstein - Lid in de Orde van Oranje Nassau

Mr. Harry Dobbelstein - Lid in de Orde van Oranje Nassau (Foto met dank aan Marsna Magazine/klik voor vergroting) De voorzitter en mede oprichter van het streekmuseum, oud-Elslonaar de heer Harry ... lees meer..

Info Gemeente Stein
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
2941

Gemeente sluit 2011 af met positief saldo

Gemeente sluit 2011 af met  positief saldo Projecten afgerond en vlot getrokkenDe gemeente Stein sluit het jaar 2011 af met en positief saldo van zo’n 4,3 miljoen euro. Dat komt door de verkoop van... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3692

laatste nieuws spoorwegovergang

Laatste Nieuws spoorwegovergang Catsop Een attente lezer attendeerde ons op deze website waarop de nieuwe NS dienstregeling vanaf 2013 staat. Blijkt dat vanaf 9-12-2012 in plaats van de huidige 4 maa... lees meer..

Dossiers
redactie
4299

Terugblik Museumweekend

Terugblik Museumweekend Op zaterdag 14 en zondag 15 april 2012 stonden bij het streekmuseum de Schippersbeurs in Elsloo de deuren open voor het nationale museumweekend.Naast de vaste collectie konden... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2074

Uitslag Poll Streekmuseum

Uitslag Poll Streekmuseum Bent u voor of tegen uitbreiding van het streekmuseum in de achtergelegen tuin?..... {jcomments off}... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
6216

BiblioNova Elsloo verhuist naar Maaslandcentrum

BiblioNova Elsloo vanaf nu in Maaslandcentrum Vanaf maandag 7 mei staan de medewerkers van Biblionova Elsloo klaar om u te verwelkomen in de schitterende nieuwe bibliotheek in het Maaslandcentrum. Ni... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3609

Benefietweekend KiKa 20-21 april

Improve benefietweekend voor KiKa een groot succes: €10.125,95! (foto: Patrick de Kort) Afgelopen vrijdag 20 en zaterdag 21 april vond in Elsloo het Improve benefietweekend plaats. Beiden avonden ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3375

Museumweekend 14-15 april 2012

Museumweekend 2012 14 en 15 april Streekmuseum Schippersbeurs in ElslooDe Nederlandse musea organiseren op 14 en 15 april voor de 31ste keer het Museumweekend. Ook de deuren van het Streekmuseum de... lees meer..

Nieuws-overig
redactie
4307

Kasteelpark op de schop

Kasteelpark op de schop (Foto Guus Peters) De herinrichting van het Kasteelpark is in volle gang.Het tennispark is al verdwenen. Het noodzakelijke rooien en snoeien levert ook nieuwe doorkijkjes... lees meer..

Info Gemeente Stein
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
3030

Grote opkomst Klanttevredenheidsonderzoek gemeente Stein

Grote opkomst Klanttevredenheidsonderzoek Onderzoek loopt nog tot 12 aprilDe eerste resultaten van de deelname en/of opkomst van het klanttevredenheidsonderzoek en de burgerpeiling die de gemeente St... lees meer..

Resultaten 1 - 11 van 11