logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Juni 2012

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Info Gemeente Stein
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
3015

Resultaten burgeronderzoek 2011

Resultaten burgeronderzoek 2011 Eind 2011 heeft gemeente Stein een burgeronderzoek uitgevoerd. Inwoners werd hun mening / opvatting gevraagd over de gemeente, gemeentelijke dienstverlening, woonwense... lees meer..

Info Gemeente Stein
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
2885

Kinderen in Meers positief over hun dorp

Kinderen in Meers positief over hun dorp Foto Gemeente Stein De gemeente Stein is bezig met het opstellen van een dorpsontwikkelingsplan (DOP) voor Meers. Voor alle dorpen komt er zo’n plan interact... lees meer..

Info Gemeente Stein
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
3896

Gemeente gaat jaagpaden langs Julianakanaal opknappen

Gemeente gaat jaagpaden langs Julianakanaal opknappen Het gebied Urdal-Scharberg is een verrassend groene oase in de gemeente Stein. Hier gaan  cultuurhistorische landschappen hand in hand met modern... lees meer..

Info Gemeente Stein
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
3713

Gifvrij onkruid bestrijden

Gifvrij onkruid bestrijden De waterschappen Roer en Overmaas en Peel en Maasvallei en drinkwaterbedrijf WML roepen inwoners van Limburg op om bij het tuinieren en het onkruidvrij houden van hun oprit... lees meer..

Info Gemeente Stein
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
5851

Inwoners van Stein scheiden afval beter

Inwoners van Stein scheiden afval beter Financiële prikkel werpt vruchten afSinds 2011 heeft de gemeente Stein het wekelijks inzamelen van huishoudelijk afval vervangen door een alternerende inzame... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3953

Periodiek onderhoud blikvangers Urdal

Periodiek onderhoud blikvangers Urdal Foto IKL Limburg, klik voor vergroting Zomersnoei vijf hoogstamboomgaarden in LandschapsparkVijf hoogstamboomgaarden in het landschapspark Urdal tussen de gemee... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4639

Zomer - Pierre Reubsaet

Zomer Foto Pierre Reubsaet, klik voor vergroting Waar wijlen Hoebair Fredrix aan de Spoorstraat tot vorig jaar zijn aardappelen, worteltjes en boontjes koesterde, laat Agnes de natuur zijn gang gaan... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3984

Tussen Maas en Graetheide

Tussen Maas en Graetheide Onder de titel "Tussen Maas en Graetheide" neemt streekhistoricus Guus Peters u mee in de geschiedenis van dit gebied.Inmiddels zijn we toe aan aflevering 4. U vindt de af... lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
4953

Wijzigingen in Wet werk en bijstand

Wijzigingen in Wet Werk en Bijstand Afschaffen huishoudtoets in de Wet werk en bijstand ook in Stein Op 1 januari 2012 werd de huishoudinkomenstoets ingevoerd voor mensen met een bijstands-uitkeri... lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
3339

Ontruiming standplaatsen Elserveldstraat in Elsloo

Ontruiming standplaatsen Elserveldstraat De gemeente Stein heeft dinsdag 12 juni twee standplaatsen ontruimd aan de Elserveldstraat in Elsloo. De woonwagens op de standplaatsen werden verwijderd omda... lees meer..

Dossiers
redactie
5159

Cliffhanger politieke soap in Stein

Cliffhanger politieke soap in Stein Foto: Frans van der Avert (D'66) en Jack Meijers (CMB) De oppositiepartijen (CMB-D66-CDA-CSG) in de Steinse gemeenteraad hadden voor de raadsvergadering van dond... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3575

Anders nog iets?

Anders nog iets? Een reportage over de teloorgang van de middenstand: de speciaalzaak op de hoek is de afgelopen 40 jaar bijna helemaal verdwenen. In ruil daarvoor kregen we in heel Nederland, in elk... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2516

Tussen Maas en Graetheide

Nieuw deel "Tussen Maas en Graetheide" U kunt nu deel 8 lezen uit de serie "Tussen Maas en Graetheide" van streekhistoricus Guus Peters.{jcomments off}... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4794

Gluren bij de buren

Gluren bij de Buren Galerie Art in Maupertuus geeft het startsignaal voor een vrolijke zomer met een expositie waarin haar voornaamste beeldende kunstenaars vertegenwoordigd zijn. Verspreid over de t... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3131

Foto Ellis Goessens

Zomaar een mooie foto van Ellis Goessens. Gemaakt in de St Augustinus kerk. lees meer..

Nostalgie Beeldmateriaal
redactie
3277

Feest

Feest! klik voor vergroting Ron Goessens deelt ons mee dat bovenstaande foto gemaakt is achter zijn huis, Dorpstraat 23. Gemaakt waarschijnlijk rond 1930. Toen woonde daar de familie Paumen. Op de f... lees meer..

Resultaten 1 - 16 van 16