logo box 450x250 apple nieuws

Archief

September 2012

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
4155

Prinsjesdag: alle maatregelen op 'n rijtje...

Prinsjesdag: alle maatregelen op 'n rijtje... Alle maatregelen voor volgend jaar en daarna op 'n rijtje. Mogelijk dat een of ander onderdeel nog wijzigt als gevolg van de lopende coalitie besprekinge... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3091

Extra bezuinigingen van 1,5 miljoen in Stein

Extra bezuinigingen van 1,5 miljoen in Stein •    In 2013 geen extra lastenverhoging voor inwoners en ondernemers •    Samenwerking in regio: taken beter en goedkoper uitvoeren •    Wel geld voor ver... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3584

Banken aan de leiband

Banken aan de leiband Minister De Jager van Financiën komt met een nieuw wetsvoorstel met een algemene zorgplicht voor banken en verzekeraars. Het doel van de maatregelen is om de klant meer centraal... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4970

Feestelijke heropening vernieuwd kasteelpark Elsloo

https://www.youtube.com/watch?v=h9YFmFCdU80 Niet alleen een stralende nazomerdag maar ook de vele toeschouwers en de inzet van vele vrijwilligers zorgden er voor dat de heropening van het gerenoveerd... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4820

Frans van der Avert voorman D66 Limburg

Frans van der Avert voorman D66 Limburg Elslonaar Frans van der Avert -ook gemeenteraadslid voor D66- is met algemene stemmen gekozen tot voorzitter van D66 Limburg. Proficiat!... lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
3806

Burgemeester Barske in gesprek met inwoners over veiligheid

Ruim 60 inwoners gingen dinsdagavond 2 oktober jl. met burgemeester Barske in gesprek over het onderwerp veiligheid: uw zorg, onze zorg. Aan bod kwamen onderwerpen als verkeersveiligheid, het voorko lees meer..

Nieuws-voorpagina
Gemeente Stein, Afd. Communicatie
5823

Reconstructie Meers

Opening reconstructie dorpskern Meers De afgelopen maanden is er flink gewerkt aan de reconstructie van de hoofdweg door de Steinder dorpskern Meers. Het asfalt heeft hierbij plaats gemaakt voor kl... lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7