logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Januari 2013

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
3547

Conflict fanfare met Maaslandcentrum

Conflict fanfare met Maaslandcentrum Onlangs zijn problemen gerezen tussen de exploitant van het Maaslandcentrum en het bestuur van fanfare De Maasgalm. Inzet van het probleem is de te hoge huur d... lees meer..

Vastelaovend
redactie
2459

Durpsgek

Durpsgek.... Frusch & Ummel uit Elsloo met hun nieuwste carnavalshit "de Durpsgek"... lees meer..

Vastelaovend
redactie
2639

Prinsenreceptie 3 februari

Prinsenreceptie 3 februari Zondag 3 februari a.s. zullen prins Roger II (Roger van Es) en jeugdprins Bart I (Bart Mertens) door burgemeester A. Barske geïnstalleerd worden tot heersers over het Saj... lees meer..

Nieuws-overig
redactie
5123

Compensatieregeling AOW

Compensatieregeling AOW De verhoging van de AOW-ingangsdatum kan, met name bij wie niet meer aan het werk is, tot financiële problemen leiden. Daarom komt er een compensatieregeling, die echter all... lees meer..

Vastelaovend
redactie
2615

verslag seniorenzitting

 Hierboven ziet u een reportage van LOS over de ouderenzitting van CV De Sajelaire die op 9 januari in het Maaslandcentrum werd gehouden. lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3985

schaatspret

Vanaf nu kan er geschaatst worden op de ijsbaan die aangelegd is op de betonplaat naast Zalencentrum Vivaldi (Dieterenstraat in Stein). Langs de ijsbaan wordt verlichting aangelegd zodat er ook 's lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5769

LVK 2013

La Bamba (Montfort) winnaar LVK Vrijdag 1 februari heeft La Bamba uit Montfort heeft met het nummer Laef, Limburg laef! de finale van het LVK gewonnen. Luister hier naar Laef, Limburg laef! Uite lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3809

Winter in Elsloo januari 2013

De winter heeft z´n intrede gedaan en wil volgens Helga van Leur voorlopig nog niet van wijken weten......hinderlijk dat ze daar zo triomfantelijk bij kijkt.....Onze fotografen genieten er blijkbaa lees meer..

Vastelaovend
redactie
3297

Prinsen Aelse

 Prins Roger II regeert over Sajelriek Foto Prins Roger II • klik voor vergroting Onder grote publieke belangstelling werd tijdens de Galazitting in het Maaslandcentrum op zaterdag 5 januari 20 lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2467

Nieuwe agenda

Nieuwe Agenda Sinds kort gebruiken wij een nieuwe agenda-tool om de plaatselijke evenementen weer te geven: » Agenda U kunt de aktiviteiten van uw vereniging aan de redactie doorgeven en wij zorge... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2544

Nieuwjaarstoespraak 2013 Burg. Barske

Nieuwjaarstoespraak Burgemeester De laatste nieuwjaarstoespraak van burgemeester Barske, die immers per 1 april 2013 in Gorinchem aan de slag gaat.... lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
2669

Alcohol bij je? Komt je duur te staan!

Alcohol bij je? Komt je duur te staan! Op 1 januari 2013 is de Drank- en Horecawet veranderd. Dat betekent dat jongeren onder 16 jaar geen alcoholhoudende drank bij zich mogen hebben of drinken als z... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3162

Zuid-Limburg laat niemand in de kou staan

Zuid-Limburg laat niemand in de kou staan Vanwege de verwachte vrieskou gaat vrijdag 11 januari in Zuid-Limburg en dus ook in gemeente Stein de winterregeling daklozen in. Daklozen kunnen dan zonder ... lees meer..

Nieuws-overig
redactie
3396

Klassenzorg?

Klassenzorg? (Bron: SP Nieuws) Het CPB stelde deze week dat mensen met een lager inkomen minder premie zouden hoeven te betalen als ze een kleiner zorgpakket – en dus minder zorg – krijgen. Mensen m... lees meer..

Vastelaovend
redactie
3871

Prins Roger II (van Es)

Prins Roger II regeert over Sajelriek Foto Prins Roger II • klik voor vergroting Onder grote publieke belangstelling werd tijdens de Galazitting in het Maaslandcentrum op zaterdag 5 januari 2013 R lees meer..

Resultaten 1 - 15 van 15