logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Februari 2013

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
3243

Fons Verhoeve wint fotowedstrijd

Fotowedstrijd Vastelaovend in Limburg Fons Verhoeve uit Stein, leverancier van vele mooie foto's op deze site, heeft de 1e prijs behaald bij de fotowedstrijd "Vastelaovend in Limburg" uitgeschreven d... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2629

Zeemeeuwenpraat Rabo

Rabobank-topman Piet Moerland voelt zich 'bekocht, misleid en voor de gek gehouden' door de dopingschandalen die over de Rabobankploeg naar buiten komen.... ....ervaart die tenminste ook hoe de doo lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3205

Nieuw bedrijf in Elsloo

Nieuw in Elsloo Vanaf 1 maart 2013 is op Business Park Stein 110 het bedrijf Traffic Safety gevestigd. Een dienstverlener op het gebied van Verkeersregeling en Incident Management. Meer info: www.tra... lees meer..

Vastelaovend
redactie
2654

Halfvastenbal cafe ’t Trefpunt

Halfvastenbal cafe ’t Trefpunt Zaterdag 22 maart vindt het halfvastenbal plaats in cafe ’t Trefpunt in Elsloo. Een breed scala van artiesten uit Elsloo en omstreken zullen deze avond een optreden ve... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2673

Winter is terug

Winter is -alweer- terug Hebben wij net een nieuwe zomers aandoende achtergrond op onze site geplaatst, slaat koning winter weer in alle hevigheid terug! Gelukkig zijn er mensen als Marc van der H... lees meer..

Vastelaovend
redactie
3089

LOS reportage van carnavalsoptocht Elsloo 2013

LOS reportage van carnavalsoptocht Elsloo 2013 ... lees meer..

Dossiers
redactie
2661

Entente Florale: stuur uw mooiste foto van Elsloo in

Entente Florale: stuur uw mooiste foto van Elsloo in In de nationale groencompetitie ‘Entente Florale’ is Elsloo en omgeving genomineerd voor de titel ‘het groenste dorp van Nederland’. Om de jury t... lees meer..

Vastelaovend
redactie
2072

Resepsie Kaetelemezieksjurie

Resepsie Kaetelemezieksjurie De kaetelemezieksjurie, bewaker van de Aelser Geis tradisie, haet ach dit jaor weer op sajeldeensdig ein resepsie. Op deensdig 12 februwari van 13.11 tot 15.11 ( let op... lees meer..

Utopia Actueel
redactie
10787

2013 - In memoriam, Jo Traarbach

Het lichaam van de 54-jarige Jo Traarbach uit Maastricht, die al sinds december werd vermist, is aangetroffen in Belgisch Limburg. Dat deelde justitie in Tongeren donderdag mee. Het lichaam was zondag... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3336

Geen gegraaf in Elsloo

Geen gegraaf in Elsloo In Elsloo is deze week gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk en daarbij wordt een nieuwe techniek gebruikt waardoor graven overbodig is. Voor het graven van de sleuve... lees meer..

Resultaten 1 - 10 van 10