logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Maart 2013

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
5224

Lieke Wil Leven

Lieke Wil Leven Op vrijdag 19 april werd in het Maaslandcentrum een Bingo-avond georganiseerd waarvan de opbrengst ten goede kwam aan de stichting "Lieke Wil Leven". Deze avond werd een grandioos su... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3125

Museumweekend 6 en 7 april

Museumweekend 6 en 7 april Streekmuseum Schippersbeurs De Nederlandse musea organiseren op zaterdag 6 en zondag 7 april voor de 32ste keer het Museumweekend. Ook de deuren van het Streekmuseum de S... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3075

Harry....3 jaar...en dat al 80 jaar!

Harry...3 jaar...en dat al 80 jaar... moet zelfstandig gaan wonen... Tenminste, dat is het plan van het afbraakkabinet VVD/PvdA. Mensen zoals Harry die vallen in "zorgzwaartepakket 4" moeten vanaf ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2509

Fanfare verkoopt paaseieren

Fanfare verkoopt paaseieren   Fanfare de Maasgalm Elsloo zorgt er ook dit jaar weer voor dat u met Pasen een lekker vers eitje kunt tikken. Deze week verkopen hun leden huis-aan-huis dozen met 10 ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4048

Niet altijd groen...

Het is niet altijd zo groen als 't lijkt... Elsloo is in de race om groenste dorp van Nederland te worden...Dan zullen dit soort schandvlekken toch opgeruimd moeten worden voordat de jury de boel kom... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3311

3800 Limburgse fruitbomen gesnoeid door vrijwilligers ANWB

3800 Limburgse fruitbomen gesnoeid door vrijwilligers ANWB Al 18 jaar snoeivakanties in de Limburgse hoogstamboomgaarden In een vervallen, oude hoogstamboomgaard aan de Veldschuurdijk in Meers (gemee... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4323

Onderhoudsbeurt Geversdellen Catsop

Onderhoudsbeurt Geversdellen Catsop Basisschoolkinderen onderhouden Geversdellen in CatsopOp maandag 18 maart jl. hebben 85 basisschoolleerlingen het groenonderhoud aan de Geversdalweg in Catsop voor... lees meer..

Politiek
redactie
3459

Interview burgemeester A. Barske

Interview met burgemeester Barske     Interview met burgemeester A. Barske bij gelegenheid van diens afscheid. Artikel in De Limburger van 19.03.2013 »De Steinse jaren van ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
6825

Activiteiten Dikke Stein maart 2013

A.s. zaterdag 30 maart beatavond in de Dikke Stein....Back to the sixties met The Moonshots....roemruchte band uit Stein die in de 60-er jaren de danszalen op de kop zette..... Gratis entre lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2726

Sneeuw 12 maart 2013

18 cm sneeuw op 12 maart... klik voor vergroting 'n paar dagen eerder had het terrasmeubilair al dienst gedaan....vrijdag 8 maart werd het zo'n 18 graden...heerlijk...voorjaar!Wat 'n deceptie als de lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
6020

Anouk - Birds

U had 't mis... Medio maart plaatsten we 'n Poll over de kansen van Anouk's "Birds" op het komende Eurovisie Songfestival. De meesten van u waren somber gestemd: Anouk haalt de finale niet... Maar A... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
7108

Leukste winkel Limburg

Leukste winkel van Limburg Kadoshop Leenhouts uit Elsloo is gekozen tot leukste winkel van Limburg. Na een sfeervolle Award Uitreiking bij Kasteel de Hooge Vuursche te Baarn is Woonwinkel de Binnenk... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
11701

Paddentrek is weer begonnen

Paddentrek is weer begonnen 37.766 amfibieën overgezet in 2012 Op diverse plekken in de omgeving is de paddentrek op gang gekomen. De komende weken zullen padden, kikkers en andere amfibieën weer ui... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
7467

Medisch Centrum Elsloo stelt zich voor

Medisch Centrum Elsloo stelt zich voor Vanaf maandag 11 maart 2013 is Medisch Centrum Elsloo open! In nieuwbouw La Famille (verpleeghuis en zorgwoningen Vivantes) kunt u vanaf voornoemde dat lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3067

boomfeestdag 2013

Boomfeestdag woensdag 20 maart 2013 Foto eerdere boomfeestdag: Henk Helwig Op woensdag 20 maart 2013 vindt de nationale Boomfeestdag plaats. De hoogste groepen van vijf basisscholen gaan op Boomfees... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3316

Dwaalfilm

Dwaalfilm In Filmhuis Het Domein in Sittard ging deze week Dwaalfilm Maasvallei in première, een beeldenjukebox op internet, met filmpjes van maximaal een minuut. Interactief, dus als kijker bepaal... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3224

Maasgalm: muziek mag wat waard zijn

Muziek mag wat waard zijn... Zaterdag 2 maart een groot artikel in De Limburger over de financiële nood bij diverse muziekgezelschappen in de gemeente Stein. Zo ook bij fanfare de Maasgalm. Al laa... lees meer..

Resultaten 1 - 17 van 17