logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Mei 2013

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
8015

Verwijderen van een online account

Verwijderen van een online account De eenvoud waarmee online accounts (zoals de social media-accounts voor Facebook, Hyves, Twitter en Google maar ook die voor transactiegerichte websites als AH, BOL... lees meer..

Bedrijven
redactie
3652

Nieuw: Kapsalon Belle Fleur

Nieuw in Elsloo: Kapsalon Belle Fleur Op zondag 2 juni opent Claudia Meijers haar nieuwe Kapsalon Belle Fleur aan de Stationsstraat 126 in Elsloo. Het feest begint om 13.00 uur en er zullen genoeg... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5656

Opwaardering parkeerplaats Kempken te Catsop

Opwaardering parkeerplaats Kempken te Catsop Elsloo, 12 juni 2013 Bij de herontwikkeling van het Sportcomplex Mergelakker is afgesproken dat na realisering van deze nieuwe sportaccommodatie de parke... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4712

Haslou Jeugdtoernooi 2013

(klik op foto voor vergroting)Bovenstaande foto komt uit een collectie die we ooit van Jan Vranken ontvangen hebben.Heeft u nog oude en unieke voetbalfoto's uit Elsloo? Stuur naar emailP lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
7966

Inbraakgolf Elsloo

Inbraakgolf Elsloo Afgelopen dagen was het goed raak in Elsloo... Het inbrekersgilde probeerde twee achtereenvolgende dagen (!) via het dak binnen te dringen bij de Aldi supermarkt aan de Koolweg. Ze... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5645

Zoektocht naar vermiste broertjes Ruben en Julian

Zoektocht naar vermiste broertjes Ruben en Julian Laatste update 21 mei 2013 Op Pinksterzondag zijn de lichaampjes van Julian en Ruben gevonden in een duiker tussen 2 sloten bij Cothen. Cothen ligt ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3818

Meiboom 2013

Zondag 5 mei 2013 is voor de 2e keer een Meiboom geplaatst bij de Dikke Stein. De belangstelling was groot en dat was natuurlijk mede te danken aan het prachtige weer. Voorafgaande aan de plaatsing tr... lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
2136

Informatie-avond Gemeente Stein 6 mei

Informatie-avond Gemeente Stein 6 mei Op maandag 6 mei a.s. aanvang 19.00 uur vindt in zaal 't Trefpunt in Elsloo een informatie-avond van de Gemeente Stein plaats in het kader van actualisering van ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3279

Katzenjammer

Katzenjammer Luister naar..... Katzenjammer: 4 dames uit Noorwegen die met 'n mix van folk, pop, swing, country en balkanmuziek elke zaal op de kop zetten. De ene keer ruig en swingend, dan weer zoet... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5110

Gedichtenbundel "Thuiskomen" van Jack Jacobs

Nieuwe gedichtenbundel Jack jacobs Op zondag 5 mei zal dichter Jack Jacobs zijn nieuwe dichtbundel "Thuiskomen" presenteren in Cafe Auwt Aelse, aanvang 16.00 uur. De bundel omvat 70 gedichten waar... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3748

Joost Taverne

Het jasje van Joost Taverne Zenuwen, overdreven netheid of een te krap bemeten jasje zorgden gisteren toch nog voor een lachmoment bij de eedaflegging aan de nieuwe koning. VVD-2e kamerlid Joost Ta... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
7455

Wijnproeverij 26 mei

Wijnproeverij 26 mei (advertorial) Op zondag 26 mei van 15.00 tot 18.00 uur bent u welkom in het eigen proeflokaal van Wijnhuis Van der Avert aan de Scharberg nr. 4 te Elsloo. U kunt dan o.a. proev... lees meer..

Resultaten 1 - 12 van 12