logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Juni 2013

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
4781

La Famille officieel geopend

La Famille officieel geopend Op de foto links gedeputeerde Peter van Dijk en rechts John Stegerman, Raad van Bestuur Vivantes | Foto: Henk Helwig | klik voor vergroting Op donderdag 13 juni 2013 wer... lees meer..

Bedrijven
redactie
2032

Gratis ontbijtsessie ‘green deal’ voor ondernemers

Gratis ontbijtsessie ‘green deal’ voor ondernemers Op 26 juni aanstaande organiseert gemeente Stein om 07.30 uur een ontbijtsessie met het thema ‘Bespaar en Verdien voor het MKB’. De bijeenkomst vind... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5031

Oplichters actief

Oplichters actief...! Niet alleen in Den Haag, maar ook elders zijn er weer oplichters actief. Mensen worden bij nacht en ontij gebeld door een buitenlands nummer. Het gespuis laat de beltoon 1 x ov... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
10476

Elsloo... na Thorn het allerleukste dorp van Limburg!

Elsloo... na Thorn het allerleukste dorp van Limburg! Elsloo/Catsop is 2e geworden in de verkiezing tot "Leukste dorp van Limburg". Na een maandenlange strijd werd de competitie gewonnen door Thorn... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
6232

Slideshow Marc van der Hijden

Prachtig...! Hieronder ziet u een slideshow gemaakt met prachtige eigen fotos van Marc van der Hijden uit de Esdoornstraat. Als de jury van "Groenste dorp van Nederland" deze beelden ziet, zijn ze me... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5