logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Juli 2013

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
5084

RivierPark Maasvallei

 Beleef het RivierPark Maasvallei als nooit tevoren      Op 25 augustus opent het grensoverschrijdend RivierPark Maasvallei voor het grote publiek. Je kan het RivierPark, ter ho lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
8048

Steins Belang: Wijkgericht onderhoud en beheer

Steins Belang: wijkgericht onderhoud op maat De politieke vereniging Steins Belang wil de Algemene Dienst (Gemeentewerken) van Stein omvormen tot een werkbedrijf met inhoud op maat voor de gemeente S... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
6178

Nuon en Essent in de problemen

Ligt 't nou aan de warmte of aan de aard van de berichten?...de kriegels en opvliegers...als ik lees dat Nuon en Essent in financiële problemen komen door de fors gedaalde energieverkoop aan bedrijv lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4555

Zeemeeuwenpraat Rabo (2)

In de krant van dinsdag 23 juli 2013 gelezen dat de Rabo-bank haar kantoren in Stein en Elsloo gaat sluiten... En om het er lekker in te wrijven moeten oververhitte postbezorgers het goede nieuws ook ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4607

Zeemeeuwenpraat KPN

Hoor ik KPN bestuursvoorzitter Blok in het NOS-journaal van 22 juli 2013 toch zeggen dat ie blij is met het bod van 8 miljard euro op mobiele dochter E-Plus..... Deze zakkenvuller van 2 miljoen per lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5216

Giel Smeets overleden

Giel Smeets overleden Op 16 juli 2013 is op 83-jarige leeftijd Elslonaar Giel Smeets overleden. Giel "Giljam" Smeets was in de 60-er en 70-er jaren lange tijd wethouder en raadslid van de toenmalige... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5068

Grand Cafe La Famille open

  Grand Café La Famille open Vanaf 8 juli 2013 is het Grand Café in La Famille open. Deze sfeervol ingerichte horecagelegenheid is een plek voor ontmoeting. Niet alleen voor bezoekers van cliën lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4388

Poll juli 2013

Uitslag Poll Het juiste antwoord is 3: Men onderzoekt stroming grondwater ivm verbreding Julianakanaal ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4711

Foto's Conincx Pop 2013

Zaterdag 6 juli was 't gelukkig stralend weer en kon Conincx Pop dus niet meer stuk! Vele duizenden bezoekers vierden weer hun jaarlijks feestje aan de oevers van de Maas. Volgend jaar kunt u alvast 5... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9