logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Augustus 2013

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
6810

Kunst in Catsop

Kunst in Catsop Foto Pierre Reubsaet | klik voor vergroting In Catsop is een beeld geplaatst op het pleintje bij de T-splitsing Veestraat / Aan de Gellik. Tussen de twee mooie bol Esdoorns die ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3874

Nieuwe CD Lambshade

CD presentatie Lambshade 19 oktober Op 19 oktober wordt de nieuwe CD van Lambshade gepresenteerd. Tot vandaag verkeerden wij in de veronderstelling dat het Maaslandcentrum " the place to be" zou zijn... lees meer..

Politiek
redactie
4445

Lokale Lasten Vergelijker

Lokale Lasten Vergelijker Op de website van het CBS staat een Lokale Lasten Vergelijker: wat betaalt een vergelijkbaar gezin als het uwe nou aan belasting in Beek, Meerssen of Sittard-Geleen? In Ste... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
7424

1970 St. Augustinusschool 5e klas

1970 St. Augustinusschool 5e klas Klik voor vergroting op afbeelding Peter Everard stuurde ons deze klassenfoto met alle namen van klas 5 op de St. Augustinusschool uit het jaar 1970. Bedankt! Heef lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5044

Scouting Elsloo zoekt vrijwilligers

Scouting Elsloo zoekt vrijwilligers  Het nieuwe scouting-seizoen staat weer voor de deur. De jeugdleden van Scouting Elsloo gaan vanaf volgende week weer naar scouting voor de leuke, leerzame... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5