logo box 450x250 apple nieuws

Archief

September 2013

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
6773

CD presentatie Lambshade

Terugblik op CD release party Lambshade  Door Sanne Hanssen Op 19 oktober presenteerde Lambshade voor meer dan 600 bezoekers hun nieuwe album ‘No Bitter Smiles’ in het Maaslandcentrum in Elsl... lees meer..

Politiek
redactie
4468

Lijsttrekker D66 Stein voor verkiezingen 2014

Lijsttrekker D66 Stein voor verkiezingen 2014 De Steinse leden van de afdeling Stein–Beek van D66 hebben afgelopen zaterdag in een extra ledenvergadering Frans van der Avert unaniem gekozen als lijst... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5629

Oktoberfest Aelse 2013

Oktoberfest Aelse 4 en 5 oktober Het eerste weekend van oktober is Elsloo in de ban van het ‘Oktoberfest Aelse’.De organisatie is in handen van de gelijknamige stichting, gerund door een aantal Elslo... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4440

Openluchtconcert popkoren 4-tune en Escolum

Voor de tweede keer laten twee popkoren uit de gemeente Stein muzikaal van zich horen op een bijzondere locatie. Escolum uit Elsloo en 4-Tune uit Stein brengen op zondag 29 september vanaf 14.30 uur o... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4798

Toeristische reportage Limburg (WDR)

Tip Bekijk deze mooie toeristische film van de Duitse WDR over Nederlands en Belgisch Limburg > Op de foto presentator Stefan Pinnow met gids Anja Niewierra van de VVV Zuid-Limburg...en die spree... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5994

Foto's en uitslagen Wielervrienden gezocht

Foto's en uitslagen Wielervrienden gezocht Wiel Kuntzelaers uit Weert is op zoek naar fotomateriaal en uitslagen van de wielerronden zoals die bijvoorbeeld in de jaren 70 werden georganiseerd door de... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
8898

Afscheid Dr. Jochems

Dokter Jochems zwaait af... Op 1 oktober 2013 is het zover....Dr. Jochems stopt na 35 jaar als huisarts in Elsloo en gaat het wat rustiger aan doen. Zijn patiënten zullen hem gaan missen. Niet allee... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
7748

1942 Zicht op Elsloo

(Foto Hub. Leufkens | klik op afbeelding voor vergroting) André van Hees stuurde ons bovenstaande oude ansichtkaart. Deze dateert uit de zomer van 1942 en werd gemaakt aan de hand van een foto van de lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4953

Film Bandkeramiek

Film Bandkeramiek Op 14 september a.s. zend L1 de aflevering “Bandkeramiek” uit in het kader van Expeditie Limburg. De Expeditie Limburg-aflevering vormt de basis van een in ontwikkeling zijnde ... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9