logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Oktober 2013

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Info Gemeente Stein
redactie
3158

Beperking overlast steenmarters

Beperking overlast steenmarters De steenmarter rukt op in Nederland. Omdat het diertje daarbij schade veroorzaakt, gaat dit niet ongemerkt. Het tegengaan van deze overlast, is geen taak voor gemeente... lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
2000

Gemeente Stein inspecteert 250 zitbanken

Gemeente Stein inspecteert 250 zitbanken Rond de zomer is de gemeente gestart met het inventariseren en inspecteren van het meubilair in de openbare ruimte. Naar aanleiding van deze inspectieronde is... lees meer..

Politiek
redactie
5261

VUT voor zware beroepen...

VUT voor zware beroepen... U heeft het misschien gemist in de hectiek van het Haags gekrakeel. Maar de VUT is terug van weggeweest... te beginnen voor ambtenaren in Goes en Terneuzen. Zij kunnen k... lees meer..

Vastelaovend
redactie
2508

Alternatief Kaetelemeziek

Alternatief Kaetelemeziek De Kaetelemeziek op carnavalsdinsdag leidt al jaren een kwijnend bestaan, misschien is dit een alternatief.... potten en pannen in de ban.... leve de lepels...  ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5367

Bordjesdief actief

Bordjesdief actief Bij het kerkhof aan de St Augustinuskerk is onlangs voor de derde keer het bordje "Oorlogsgraf" gestolen. Maar dat is niet het enige. Ook bij diverse kleine monumenten in Elsloo z... lees meer..

Politiek
redactie
6699

Danny Hendrix unaniem gekozen als lijsttrekker DOS

Kandidatenlijst DOS Op maandag 27 januari hebben de leden van DOS de definitieve kandidatenlijst vastgesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Stein op 19 maart aanstaande. Opvallend dat ... lees meer..

Politiek
redactie
4517

Peter Salden lijsttrekker VVD Stein

Peter Salden lijsttrekker VVD Stein In de recente algemene ledenvergadering is Peter Salden gekozen tot lijsttrekker van de VVD Stein bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2014. De heer Salden... lees meer..

Vastelaovend
redactie
2882

Nieuwe CD Knoppele

Nieuwe CD single van De Knöppele Traditiegetrouw brengen De Knöppele elk najaar een CD (single of album) uit. Ondanks wanhoop bij opnamestudio Pebble Music, de muzikanten, vormgevers en iedereen di... lees meer..

Vastelaovend
redactie
3931

Roy Broersma nieuwe vorst van CV de Sajelaire

Roy Broersma nieuwe vorst van CV de Sajelaire Jo Dohmen maakte tijdens de galazitting afgelopen seizoen kenbaar dat hij, na 39 jaar deze functie bekleed te hebben, terug zal treden als vorst van de c... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9