logo box 450x250 apple nieuws

Archief

December 2013

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Politiek
redactie
5931

Voorstelling Lijst D66 - GRVerkiezingen2014

Samenstelling Lijst D66 (klik op foto voor vergroting | van links naar rechts: Loek Maassen, Wouter Heinen, John Busing (op de hurken), Frans van der Avert, Ger Arts (achteraan), Hanna Wesselo... lees meer..

Politiek
redactie
4616

Jack Meijers opnieuw lijsttrekker CMB

Jack Meijers opnieuw lijsttrekker CMB Jack Meijers is door zijn partijgenoten van Communiceren Met Burgers (CMB) opnieuw tot lijsttrekker gekozen. In 2010 behaalde de partij maar liefst 5 zetels, me... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3556

Verslag Kerstserenade

Kerstserenade valt in de regen Ondanks dat de weersvoorspellingen voor Kerstavond niets goeds voorspelden, besloot de organisatie toch om de traditionele Kerstserenade doorgang te laten vinden. Di... lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
2308

Ogen en oren open bij criminaliteitsbestrijding

Ogen en oren open bij criminaliteitsbestrijding Naarmate de dagen korter en de avonden langer worden, wordt het voor criminelen aantrekkelijker om overvallen, straatroven en inbraken te plegen. De ka... lees meer..

Nieuws-overig
redactie
4058

Wijzigingen WW, Flexwerk

Nieuwe regels WW en ontslag (Bron: Fiscalert) De afspraken uit het in april gesloten sociaal akkoord over ontslag en WW zijn nu vastgelegd in een wetsvoorstel en naar de Tweede Kamer gezonden. Het lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4158

X-Mas Party 14-12-2013

X-Mass party Maaslandcentrum Op zaterdag 14 december geeft Time Out een X-mass party in het Maaslandcentrum in Elsloo. Kerst staat voor de deur en dat leidt Time Out met een spetterende feestavond in... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
8424

Armoede in Nederland

Armoede in Nederland..... Volgens premier Rutte (VVD) kent niemand in Nederland echte armoede. Vreemd, omdat uit onderzoek blijkt dat zo'n 1,2 miljoen Nederlanders onder de armoedegrens leeft...&n... lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7