logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Maart 2014

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
4664

WittemGenootsjap Aelse

WittemGenootsjap Aelse Op zondag 18 mei a.s. organiseert het WittemGenootsjap Aelse haar volgende wandeltocht van ca 25 km naar Wittem. Verzamelen om 08:15 uur bij Dorpstraat 25/27 voor een broodje e... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4670

Museumweekend 5 en 6 april 2014

Museumweekend 5 en 6 april 5 en 6 april Streekmuseum Schippersbeurs in ElslooDe Nederlandse musea organiseren op 5 en 6 april voor de 33ste keer het Museumweekend. Ook de deuren van het Streekmuseu... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4094

De verdwenen winkels van Elsloo

Foto: Thei Hanssen en Mathieu Fredrix venten groenten en fruit in 1952. Fonz Meijers en Jean Jennen zijn bezig om een boekje te maken onder de titel " De verdwenen winkels van Elsloo" De bedoeling i... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3090

Hub Meijers informateur in Meerssen

Elsonaar Hub Meijers (PvdA-er en voormalig burgemeester van Onderbanken) is samen met VVD-er Jan Schrijen gevraagd om als informateur te fungeren om tot een nieuw college van burgemeester en wethouder... lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
2744

Renovatie brug Elsloo

Renovatie brug Elsloo Foto Guus Peters | klik voor vergroting Van maandag 31 maart tot en met 10 juli aanstaande wordt de brug in Elsloo gerenoveerd. Het gaat om de brug tussen de Scharberg en de We... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4425

Frans Cramers gedecoreerd

Frans Cramers geridderd (Foto Henk Helwig | klik voor vergroting) Op woensdag 26 maart 2014 is een Koninklijke Onderscheiding, als Lid in de Orde van Oranje Nassau, uitgereikt aan Elslonaar Fra... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
6729

Scholen informatieavond 26 maart 2014

Aanstaande woensdag 26 maart organiseren de basisscholen van Elsloo een gezamenlijke informatieavond voor ouders die kinderen hebben die 4 jaar worden vóór 2 oktober 2015.Gedurende de avond krijgt u lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
1666

Boomfeestdag 2014: gemeente Stein 2,5 hectare bos rijker!

Boomfeestdag: gemeente Stein 2,5 hectare bos rijker! Kinderen van basisschool De Poolster uit Elsloo planten samen met burgemeester Leurs een boom in het Urdal. Tijdens boomfeestdag op woensdag 12 m... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5112

Wijziging verkeerssituatie Burg. Eussenstraat

Verkeersmaatregelen rond Burg. Eussenstraat in Elsloo Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 maart aanstaande worden werkzaamheden uitgevoerd aan de Burg. Eussenstraat, Dross. de Sauvetstraat en Sint N... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4550

Week van de Medezeggenschap Vivantes

Week van de Medezeggenschap Vivantes De centrale cliëntenraad van Vivantes organiseert in de week van 10 t/m 17 maart a.s. de 'Week van de Medezeggenschap'. In acht locaties worden bijeenkomsten geho... lees meer..

Resultaten 1 - 10 van 10