logo box 450x250 apple nieuws

Archief

September 2014

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
2948

Waarderingsprijzen Gemeente Stein

Waarderingsprijzen Gemeente Stein Op 18 september werden in de Tent van Stein weer de jaarlijkse Waarderingsprijzen uitgereikt. Een reportage van LOS tv.Sessiemuzikant trompettist Ruud Breuls, gebo... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2900

Acoustic Night in Ceramo

Acoustic Night in Ceramo vrijdag 26 sept. Foto: Zusjes De Bie Vrijdag 26 september vindt in het Jongerencentrum Ceramo een Acoustic Night plaats met optredens van: Zusjes de Bie / Lorelie, Pau... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3724

Prepuberteit........ de tijd dat je ouders moeilijk beginnen te doen!

Prepuberteit........ de tijd dat je ouders moeilijk beginnen te doen! Lezing maandag 6 oktober Jongerencentrum Ceramo Je dochter is 10 en antwoordt opeens op alles wat je haar vraagt met een snoei lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3981

OpenDag Apotheek Elsloo

Open Dag Apotheek zaterdag 11 oktober Op zaterdag 11 oktober houdt Apotheek Medisch Centrum Elsloo een OPEN DAG voor iedereen die eens een kijkje achter de schermen wil nemen. Laat u uitleggen welke ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
8661

Computer Doe- en Leercentrum ook voor cursisten met een beperking

Computer Doe- en Leercentrum ook voor 50+ ElslonarenDe animo om deel te nemen aan een van de vele cursussen van Het Computer Doe- en Leercentrum in Beek toont aan dat er veel vraag is bij 50-plusser lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
1998

De maffia in Elsloo...

De maffia in Elsloo... Tijdens de commissie vergadering Maatschappelijke Zaken op woensdag 10 september was raadslid Govers weer eens boos. Niet alleen over de gevraagde 113.000 euro overschrijding v... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4195

Interview Maarten van Lieshout, trainer SV Haslou

Interview Maarten van Lieshout, trainer SV Haslou Harry Lardinois van Lokale Omroep Stein interviewt Maarten van Lieshout, trainer van voetbalvereniging Haslou uit Elsloo. Na een vrij gemakkelijk k... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3011

Rapport MH17

Rapport ramp MH17> Lees hier het rapport over de vliegramp met MH17 van Malaysia Arlines op 17 juli 2014> Hier nog eens een chronologisch overzicht van de ramp.... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
6343

Zestig cent prijsverschil op bier kost kassière baan bij Jumbo

Zestig cent prijsverschil op bier kost kassière baan bij Jumbo Wijkt de kassaprijs van een product af van de schapprijs? Dan krijgt u bij Jumbo het product maximaal 1 keer gratis. Een kassière van e... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4644

Eis het Ziekenfonds terug!

Eis het Ziekenfonds terug! Op internet is sinds enige tijd een actie aan de gang om het aloude, vertrouwde Ziekenfonds -zoals dat tot 2006 bestond- terug te krijgen. Het huidige zorgsysteem is voor ... lees meer..

Resultaten 1 - 10 van 10