logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Maart 2015

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
2899

Pink Fashion Event 3 april

Pink Fashion Event 3 april Op vrijdagavond 3 april 2015 vindt het Pink Fashion Event plaats, dé modeshow voor het goede doel. Plaats van handeling is het Maaslandcentrum in Elsloo en de entree bedraa... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3754

Historische wapenbeurs zondag 29 maart

Historische wapenbeurs zondag 29 maart Op zondag 29 maart wordt voor de eerste keer een antieke, historische wapenbeurs georganiseerd in het Maaslandcentrum. Een veertigtal verzamelaars zullen hun lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
5535

VVD op drift

Ik heb altijd gedacht dat met de bovenstaande posters -die de VVD bij vorige verkiezingen gebruikte- werkelozen, ouderen, gedetineerden schandalig en stigmatiserend in de hoek werden gezet. Maar in lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4455

Nooit op de knieën; Marcus Bakker

Marcus Bakker: Nooit op de knieën Deze week verschenen biografie over Marcus Bakker (1923-2009) door Leo Molenaar. Marcus Bakker was van 1956 tot 1982 voorman en lid van de Tweede Kamer voor de ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4995

Half loon voor heel werk

Half loon voor heel werk? Maak jij je ook zorgen over de toekomst van jonge mensen? Nog niet zo lang geleden hadden jongeren recht op een studiebeurs, zicht op een vast contract en een betaalbare (... lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
10158

Steinerbos gratis seizoenskaart voor jeugd

Steinerbos gratis seizoenskaart voor jeugd Gemeente Stein verstrekt aan alle Steinse kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar gratis abonnementen voor Recreatiepark Steinerbos voor het z... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
8110

De dorpen tussen Maas en Graetheide

[SLOT] De dorpen tussen Maas en Graetheide: Meers, Urmond en Berg De laatste 2 delen uit deze omvangrijke serie van streekhistoricus Guus Peters. Het oudste Meers lag waar nu de Maas stroomt. Toch... lees meer..

Nostalgie Beeldmateriaal
redactie
1809

2015 Jaar van de Mijnen

2015 Jaar van de Mijnen De voormalige mijnstreek van Nederland organiseert een themajaar over haar herkomst, met voor inwoners en bezoekers een breed programma aan activiteiten en lange-termijnprogra... lees meer..

Resultaten 1 - 8 van 8