logo box 450x250 apple nieuws

Archief

April 2015

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
3190

Meiboom 2015

Op zondag 3 mei wordt de Meiboom geplaatst bij de Dikke Stein. Daarmee wordt volgens aloude traditie de lente welkom geheten en afscheid genomen van de winter. De boom zal om 13.30 uur vanaf de kapel... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4575

Jaar van de mijnen - tentoonstelling Museum Stein

Jaar van de mijnen - tentoonstelling Museum Stein Het zal u waarschijnlijk niet zijn ontgaan dat het dit jaar 50 jaar geleden is dat de mijnen in Limburg gesloten zijn. De mijnen - en in onze nabijhe... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4086

Wat gaat er mis met het PGB? Alles, echt alles!

Wat gaat er mis met het PGB? Alles, echt alles! Inloggen lukt niet. Opgestuurde zorgcontracten komen terug. Gegevens staan verkeerd in het systeem of raken zoek. Er komt te veel of juist te weinig zo... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3679

Voor een half loon werken bij Albert Heijn

 Voor een half loon werken bij Albert Heijn  Daar stond hij dan, de vakkenvuller die voor de top van Ahold uitrekende dat hij 299 jaar moet werken voor één jaarsalaris van Ahold-baas Dick B lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3665

Hardloopwedstrijd Rundje Catsop 22-08-2015

 Hardloopwedstrijd Rundje Catsop zaterdag 22 augustus 2015 Foto uit 2014: Yvonne Silverentand (klik voor vergroting) Op zaterdagavond 22 augustus zal wederom deze hardloopwedstrijd plaatsvinden lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3285

Rock 'n' Roll Night 2015

Rock 'n' Roll Night zaterdag 2 mei     Zaterdag 2 mei organiseert Double U haar jaarlijkse Rock 'n' Roll Night in zaal De Dikke Stein. Big Caz & The 4 Bobs zorgen voor de muziek en ... lees meer..

Dossiers
redactie
3069

Open Dag Bie Gerda in Meers

Open dag Bie Gerda in Meers op 25 april Officiële opening op vrijdag 24 aprilOp vrijdag 24 april 2015 gaat de nieuwe Dorpsdagvoorziening Meers 'Bie Gerda' aan de Kloosterstraat 19a in Meers offi... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3325

Zondag 12 april Kinderkleding- en Speelgoedbeurs

Zondag 12 april Kinderkleding- en Speelgoedbeurs Zondag 12 april a.s. is er wederom een gezellige kinderkleding- en speelgoedbeurs in het Maaslandcentrum.Deze beurs wordt 2x per jaar georganiseerd (i... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3180

Zondag 5 april laatste dag expositie De Ruif

Expositie De Ruif laatste dag zondag 5 april Expressiegroep De Ruif uit Elsloo organiseert n.a.v. het Jaar van de Mijnen 2015 de kleine, boeiende tentoonstelling Mijn Kunst van werk van leden. Zij li... lees meer..

Politiek
redactie
2553

Nederland smacht naar Volksbank of Voorbeeldbank

Nederland rijp voor Voorbeeldbank (of Volksbank zo u wilt) Het voorstel van de SP om van ABN Amro een Voorbeeldbank te maken, heeft veel los gemaakt. Er gaan ook stemmen op om hetzelfde te doen met d... lees meer..

Resultaten 1 - 10 van 10