logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Mei 2015

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
3967

Parkeeroverlast Ch de Geloesstraat

Parkeeroverlast Ch de Geloesstraat De bewoners van de Charles de Geloesstraat zijn het spuugzat. Personeel en bezoek van zorgcentrum Aelserhof parkeert urenlang in de straat, soms zelfs voor hun opri... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
4696

Basisschool St. Augustinus in Elsloo ontvangt PBS-certificaat

Basisschool St. Augustinus in Elsloo ontvangt PBS-certificaat Veiligheid, verantwoordelijkheid en respectOp dinsdag 19 mei 2015 ontvangt basisschool St. Augustinus in Elsloo, onderdeel van Stichting ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3935

Vergoeding stembureau-lid belast

Vergoeding stembureau-lid belast Volgens het Amsterdamse gerechtshof is een vergoeding van € 150 voor werkzaamheden als stembureau-lid geen onbelaste vrijwilligersvergoeding maar belast resultaat uit... lees meer..

Regiment D'Arberg
redactie
2009

Plaatsen meiboom 3 mei 2015

Ondanks de regen later in de middag was het plaatsen van de Meiboom op zondag 3 mei 2015 toch weer een feestelijke en gezellige traditie.  .embed-container { position: relative; padding... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2600

Koninklijke onderscheiding

Koninklijke Onderscheiding in Elsloo Onlangs werd mevrouw Van Mook uit Elsloo geridderd vanwege haar verdiensten voor het verenigingsleven in Elsloo. Van harte gefeliciteerd!  ... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5