logo box 450x250 apple nieuws

Archief

September 2015

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
3053

Bedrijven
redactie
2953

Bewei-Elsloo Opening

BEWEI is ontwikkeld als vitaliteitsbehandeling voor verjonging en versteviging van huid en lichaam. In Duitsland staan inmiddels 180 BEWEI Lounges. Vanaf 1 oktober is de BEWEI Lounge in Elsloo als lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3143

Nieuwe windturbines aan de Maaskant?

Windpark Maaskant Blijkbaar zitten we in Elsloo in een tochtige hoek. Er staan al een aantal windturbines aan gene zijde, maar België heeft al vergunning afgegeven voor de bouw van nog meer windmolen... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2254

Boek Elsloo 1920-1940

Boek Elsloo 1920-1940 Een voorstudie van de cover en mogelijke hoofdstukken in het boek. Streekhistoricus Guus Peters is druk bezig met het schrijven van een nieuw boek. Alleen bij voldoende voori... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
1731

Timelaps Theo Bauwens

Elsloo vanaf de kerktoren Mooie zogenaamde timelaps vanaf de toren van de St Augsutinuskerk in Elsloo. hartelijke dank aan de maker Theo Bauwens.   (function(d, s, id) { var js, fjs = d.... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2048

Luuk Koelman -Keukentafelgesprek-

Luuk Koelman | Keukentafelgesprek     “Nou meneer Pieterse, daar zitten we dan. Wacht, dan zet ik even deze pan met beschimmelde soep aan de kant. Wat zegt u? Nee, ik ben uw dochter nie... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3817

Hypotheekrente

Hypotheekrente oversluiten of ....?! Oversluiten beter dan rentemiddeling (Bron: Fiscalert)Wie voor het einde van de rentevastperiode toch wil profiteren van de huidige lage hypotheekrente, kan vaak ... lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7