logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Oktober 2015

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Dorpsplatform-Elsloo
redactie
910

Domein Elsloo

Domein Elsloo brainstromsessie 9 november Een van de concrete punten waar de Werkgroep Cultuur & Recreatie van het Dorpsplatform momenteel mee bezig is, betreft het ontwikkelen van een visie over... lees meer..

Bedrijven
redactie
1738

Stein wil je zien...Business Park

Stein wil je zien...Business Park Stein  ‘Stein... wil je zien!’ is het motto van de gemeente Stein, ontstaan tijdens het opstellen van de strategische toekomstvisie (2011 - 2021). De gemeen... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3203

Kermis-najaar

Kermis 24 oktober - 27 oktober Op het Dorine Verschureplein staan weer diverse kermisattracties. Voor de lekkere trek staat er een snoepkraam, kraam met pinda’s, popcorn en wafels, een kraam m... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2999

Elliott Smith

Elliott Smith - Waltz #2 Elliott Smith (Omaha, 1969) bracht in 1998 een prachtig album "Xo" uit. Hier een live uitvoering van Waltz #2 tijdens een 2 Meter Sessie. Smith had last van zware depressies ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3365

Grensmaas Meers

 Een film van DocuZ waarin een stuk historie aan bod komt en in het tweede deel ligt de aandacht meer op de ontwikkeling van de flora en de inzet van het IVN in dit gebied. lees meer..

Vastelaovend
redactie
2394

Aeser Revue 2016

Nuujt waarehoes in de klinsj mit gemeite Stein !!! Zwa wie jaeder al aangekondig waor, zal d’r ein waarehoes in Aelse gevestigt waere in ut pand aan de Stationsstraot woo de Rabobank waor.Vanaaf 22 j... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2882

80 jaar geleden

Vluchtelingen 80 jaar geleden Kijk op dinsdag 6 oktober om 21.20 op NPO2 naar Andere Tijden: ‘Ongewenste vreemdelingen’, over het Nederlandse vluchtelingenbeleid in de jaren dertig. In 1989 maakten ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2388

Dromen en daden van gewone mensen uit de tijd van Napoleon

Dromen en daden van gewone mensen uit de tijd van Napoleon Op maandag 5 oktober verzorgt Joost Welten een lezing over de dromen en daden van gewone mensen uit de tijd van Napoleon. Joost Welten (196... lees meer..

Resultaten 1 - 8 van 8