logo box 450x250 apple nieuws

Archief

2016

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
1347

35e Regiobank Sylvesterloop Elsloo 2016

35e Regiobank Sylvesterloop Elsloo Op zaterdagavond 31 december 2016 wordt alweer voor de 35e maal de Regiobank Sylvesterloop in Elsloo gehouden. De Regiobank-Sylvesterloop wordt elk jaar georganisee... lees meer..

Vastelaovend
redactie
1187

Nieuws-voorpagina
redactie
762

Extra aandacht voor Mediawijsheid

Extra aandacht voor Mediawijsheid Deze maand besteedt het CJG043 extra aandacht aan het thema ‘Mediawijsheid’. Mocht jouw mediawijsheid nog niet zo groot zijn; start met het artikel ‘Social Media voo... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
1184

Vivantes stopt met huishoudelijke ondersteuning en wijkzorg

Vivantes stopt met huishoudelijke ondersteuning en wijkzorg Vivantes stopt, met ingang van 1 januari 2017, met het leveren van huishoudelijke ondersteuning aan cliënten in de wijk en de zorgwoningen.... lees meer..

Dorpsplatform-Elsloo
redactie
1723

In gesprek met..... Roel Wijmenga

Na de eerdere succesvolle avonden met apotheker Michiel Verhulst en oud profwielrenner Henk Steevens, wil de werkgroep DOC-Elsloo jullie graag uitnodigen voor een volgende “In gesprek met..... hardloo... lees meer..

Dorpsplatform-Elsloo
redactie
1258

Zujerleech kaartje + busvervoer Euro 10

Zujerleech kaartje + busvervoer Euro 10 Nog een paar kaarten te koop! Het Laagland Theater speelt op vrijdag 16 december in Schouwburg De Domijnen in Sittard het theaterstuk ZUJERLEECH Zujerleech ... lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
1323

Brug Elsloo in december afgesloten voor autoverkeer

Brug Elsloo in december afgesloten voor autoverkeer  De brug over het Julianakanaal in Elsloo wordt van eind november tot aan Kerst op werkdagen van 07.00 tot 19.00 uur afgesloten voor autover... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
1252

Volontario Event 2016

Volontario Event 25 november Op vrijdag 25 november start om 16.00 uur in het Maaslandcentrum voor de tweede keer het Volontaria Event.  Dan kunnen vrijwilligers en mantelzorgers hun welverdiend... lees meer..

Vastelaovend
redactie
971

Aelser Leedjes Konkoer 2016

Patsj Op Boys winnen Aelser Leedjes Konkoer Afgelopen zaterdag 12 november werd de vastelaovend in Elsloo traditiegetrouw geopend door het ophalen van ut Gusjke uit het streekmuseum door de jury, de ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
1245

De redding van Thea Hussaarts in 1954

1954 - De redding van Thea Hussaarts John Willems stuurde ons de foto's en ander materiaal. De tekst is gebaseerd op een facebookbericht van Fonz Meijers. Op 17 september 1954 is Elsloo in rep en ro lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
1291

Herfst

  Mooie herfst Een mooi herfst-weekend met de kermis in Elsloo; een echte "Indian summer" Geniet er van ! Foto: Leo Everard lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3598

Jeugd Disco 21 oktober

Jeugd Disco vrijdag 21 oktober Op vrijdag 21 oktober organiseert Buurtvereniging Koolweg in samenwerking met de Stichting Samenwerkende Buurtverenigingen een Disco Avond voor de... lees meer..

Vastelaovend
redactie
1425

Aelser Leedjes Konkoer

Op zaterdag 12 november 2016 zal traditiegetrouw, na de officiële opening van het seizoen, het “Aelser Leedjes Konkoer” plaats vinden in zaal 't Trefpunt aan de Stationsstraat. De entree is vrij. Vo... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2221

Info Gemeente Stein
redactie
1315

Kunstgras perikelen

Geen rubberkorrels op Steinse kunstgrasvelden Recent krijgt het gebruik van kunstgrasvelden veel aandacht in de media. Het gaat met name over de rubberkorrels die op de velden worden gestrooid. Deze ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2156

Zorg Innovatie Atelier Elsloo

Zorg Innovatie Atelier Elsloo  Op vrijdag 15 juli 2016 is het nieuwe Zorg Innovatie Atelier (ZIA) geopend in de Vivantes locatie Aelserhof in Elsloo. Een voor Nederland uniek publi... lees meer..

Dorpsplatform-Elsloo
redactie
1825

Burendag geslaagd!

Burendag geslaagd! Op zaterdag 24 september werd op initiatief van Vivantes een burendag georganiseerd voor de bewoners van Aelserhof en La Famille en hun buren... en dat zijn wij allemaal.Een aant... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
1326

Reportage Winandusmarkt 2016

 Reportage Winandusmarkt 2016 Lokale Omroep Stein draaide onderstaande beelden tijdens de onlangs gehouden Winandusmarkt in Catsop. Een kunst en antiekmarkt die inmiddels bekend staat om zi lees meer..

Dorpsplatform-Elsloo
redactie
1566

Programma DOC Elsloo

DOC Elsloo (DorpsOntmoetingsCentrum) Het DOC (DorpsOntmoetingsCentrum) Elsloo is een onderdeel van het Dorps Platform Elsloo en organiseert haar activiteiten hoofdzakelijk in het Maaslandcentrum. ... lees meer..

Vastelaovend
redactie
3063

De Knöppele - Gehakbal

Nuuj mini CD van de Knöppele  De Knöppele hebben een nieuwe mini-cd uitgebracht, vernoemd naar hun laatste succesnummer "Gehakbal" Vanaf nu te koop in hun webshop en bij alle offline en... lees meer..

Vastelaovend
redactie
2086

Aelser Vastelaoves Leedjeskonkoers

Aelser Vastelaoves Leedjes Konkoers  Op zaterdag 12 november 2016 zal traditiegetrouw, na de officiële opening van het seizoen, het “Aelser Leedjes Konkoer” plaats vinden. Vorig jaar hebben maa... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
1314

Rundje Catsop & de Catsopper Collorrun 2016

Rundje Catsop & de Catsopper Collorrun Onder grote belangstelling en grote hitte vond zaterdagavond 27 augustus 2016 het Rundje Catsop plaats. Voor sommige ging het om het wedstrijdelement maar d... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2252

Winandus Kunst & Antiekmarkt Catsop 2016

Winandus Kunst & Antiekmarkt Catsop zondag 11 september Op 11 september 2016 is het sfeervolle Catsop tussen 10:00 en 18:00 uur het decor voor de 8e editie van de Winandus Kunst- & Antiekmark... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
1975

Nieuwe naam: Streekmuseum Elsloo

Nieuwe naam: Streekmuseum Elsloo Omdat de naam "Schippersbeurs" nogal eens voor verwarring zorgde, heeft men onlangs besloten om verder te gaan als, kort en bondig: Streekmuseum Elsloo. Regelmatig k... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2231

Mode expositie Streekmuseum

In het Streekmuseum Elsloo kunt u vanaf 1 september een expositie bezoeken met een overzicht van de mode zoals die in de Maaskant tussen 1900-1960 gedragen werd. Dagblad De Limburger zette het museum... lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
1206

Pilot vijf uur schoolzwemmen

Pilot vijf uur schoolzwemmen In het schooljaar 2016-2017 biedt de gemeente Stein alle schoolkinderen van groep 3 tot en met 8 vijf keer één uur zwemmen aan in zwembad Steinerbos. Het betreft een pilo... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
1433

Het Friese Elsloo blijft goed voor een vermakelijke verwarring!

Het Friese Elsloo blijft goed voor een vermakelijke verwarring! Elsloo, 18 juli 2016 (Han Knoben)Er is een enquête uitgeschreven i.v.m. de eventuele terugkeer van herten in het Drents Friese Wold.Eén... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
1374

Tour de L1mbourg in Elsloo

Tour de L1mbourg in Elsloo Het wielerprogramma Tour de L1mbourg op radio en tv werd op 7 juli vanuit Elsloo uitgezonden, om precies te zijn vanaf het terras van Kasteel Elsloo. Te gast waren o.a. Sj... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
2260

Samen kijken naar de Tour de France 2016 “14 juli de Mont Ventoux etappe”

Samen kijken naar de Tour de France 2016“14 juli de Mont Ventoux etappe” Het grootste wielerevenement van het jaar “de Tour de France” staat weer voor de deur.Op de Franse nationale feestdag Quatorze... lees meer..

Dorpsplatform-Elsloo
redactie
2393

In gesprek met... Henk Steevens

Na de succesvolle avond “In gesprek met ... apotheker Michiel Verhulst”, vond op maandag 11 juli 2016 -daags na de eclatante zege van Tom Dumoulin in de Tour de France- een volgende “In gesprek met...... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 73