logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Maart 2017

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
1269

Documentaire serie "Schuldig"

Schuldig Heeft u de documentaire serie "Schuldig" gemist?! Eeuwig zonde, maar gelukkig kunt u de hele serie hier zien > Er is ook een magazine waarin aan de hand van inzichten van de serie S... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
1164

Kosten geneesmiddelen

Kosten geneesmiddelen Waarom staan op de nota van mijn geneesmiddelen ook kosten voor ‘Standaardterhandstelling’?Sinds vorig jaar worden op de nota van een geneesmiddel de kosten van 'Standaardterhan... lees meer..

Vastelaovend
redactie
1480

Knöppel TeeVee

Toen bij TVLimburg de stekker werd uitgetrokken, stonden ook De Knöppele "op straat". In die zin dat hun veel bekeken wekelijkse filmpjes niet meer werden opgenomen en uiteraard niet meer uitgezonde lees meer..

Vastelaovend
redactie
1041

Gusjke terug naar zomerse rustplaats

Gusjke terug naar zomerse rustplaats... Nou vooruit dan, nog een laatste teug Vastelaovend. Hans Smeekers (in de 80-er jaren uitbater van de Conincx, in de volksmond toen "de bar") maakte Carnavalsdi... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
1140

Agnes Obel

Agnes Obel Na de jolige carnavalskrakers is het weer tijd voor 'n serieus muziekje... Uit Denemarken een sfeervolle ballad van Agnes Obel. ... lees meer..

Politiek
redactie
1656

Burgemeester Leurs roept jongeren op om op 15 maart te stemmen

Burgemeester Leurs roept jongeren op om te stemmen In een brief aan 251 jongeren die op 15 maart voor het eerst mogen gaan stemmen, roept burgemeester Marion Leurs van Stein hen op om gebruik te make... lees meer..

Resultaten 1 - 6 van 6