logo box 450x250 apple nieuws

Archief

2018

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.

Vastelaovend
redactie
530

Galazitting zat. 26 januari 2019

Op zaterdagavond 26 januari, aanvang 19.30 uur, vindt in het Maaslandcentrum aan de Burg. Maenenstraat in Elsloo de jaarlijkse groots opgezette Galazitting van de Carnavalsvereniging de Sajelaire plaa... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
258

Een product ruilen zonder kassabon, kan dat?

Heb je met Kerst of Sinterklaas cadeaus gekregen die je zou willen ruilen? Kan dat wel als je geen kassabon in bezit hebt? Lees verder >... lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
275

Veilig met vuurwerk

De jaarwisseling betekent gezelligheid, knallen en vuurpijlen. Helaas gaat dit soms gepaard met overlast en ongelukken voor mens en dier. In de gemeente Stein mag vuurwerk afgestoken worden op maandag... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
320

Wat te doen met digitale erfenis na overlijden?

Veel nabestaanden hebben geen idee wat ze moeten doen met de tientallen of misschien wel honderden accounts van een overledene. Wat te doen met Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google, iCloud e... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
293

Gevaarlijke situatie in de Jurgensstraat?

Bewoners van de "Oude" Jurgensstraat hebben in hun straat een mogelijk gevaarlijke situatie geconstateerd. Daar werd halverwege de straat een snelheidsremmende drempel gelegd, een goede zaak waa... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
425

"Vals" straatjuweel in Elsloo

Onlangs zijn in het kader van de renovatie van de Julianastraat in Elsloo zogenaamde "straatjuwelen" geplaatst. Daarmee wordt niet alleen de weg versmald om de snelheid van het autoverkeer af te remme... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
270

Nieuws-voorpagina
redactie
293

Energierekening wordt volgend jaar 360 euro duurder

Stijgende tarieven en fors hogere belastingen drijven de energienota komend jaar omhoog. Een gemiddeld gezin gaat in 2019 liefst 360 euro meer betalen, becijfert energievergelijker Gaslicht.com. Lees ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
255

Google volgt je stiekem

  Google weet waar je woont, werkt, shopt en sport door je te volgen met je Android-telefoon. Ook informatie die je misschien privé wilt houden, slaat de techreus op. Zonder échte toestemming. V lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
353

Rock & Roll around the Christmas Tree

Rock & Roll Club Double U organiseert op zaterdag 15 december in het Maaslandcentrum weer een van haar fameuze rock & roll avonden. Zo vlak voor Kerst kan het natuurlijk niet anders dat dit Ro... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
242

Achterban vakbonden eens met opstappen uit pensioenoverleg

Een meerderheid (57 procent) van de huidige vakbondsleden vindt het terecht dat werknemersbonden zijn opgestapt uit het pensioenoverleg. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder ruim 20.000 leden... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
416

Bewonersbijeenkomst Chemelot op donderdag 13 december

Beste buurtbewoner, We realiseren ons goed, dat een chemisch industrieterrein gelegen bij u in de omgeving, in een dichtbebouwde omgeving en met de activiteiten die een dergelijk industrieterrein met ... lees meer..

Vastelaovend
redactie
735

Kom nao Limburg - De Knöppele

"Kôm nao Limburg"  is de nieuwe single van De Knöppele. De toeristentoestroom zal mytische vormen gaan aannemen; is het niet voor zang en muziek dan is het wel voor de mooie achtergrondplaatjes! lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
444

37e Regiobank Sylvesterloop Elsloo 2018

Op maandagavond 31 december 2018 wordt voor de 37e maal de Regiobank- Sylvesterloop in Elsloo gehouden. De Sylvesterloop is een traditie geworden en uitgegroeid tot een zeer populaire klassieker voor ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
485

Aelser Hoes voor Aelserhof

Bekendmaking eindbedrag 12.695,16 EURO ! Met dank aan de organisatie, winkeliers aangesloten bij OKE, sponsors, kopers op de veiling en bezoekers .   Na de succesvolle eerste editie van het Ae... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
292

Heroes Of Rock zaterdag 8 december MLC

   Tickets hier > https://www.youtube.com/watch?v=NwnDjatAAvI lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
316

Herfst in Elsloo

Foto's Leo Everard ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
490

Foute Party op zaterdag 29 december

Zaterdag 29 december organiseert Fanfare De Maasgalm vanaf 20.00 uur in het Maaslandcentrum de Foute Party - Sylvester Editie. Fanfare De Maasgalm, een combo van de band “10 Feet Up”, “Richtig Rex”, ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
369

Boek Wil Nijsten

Van Elslonaar Wil Nijsten, oprichter en eigenaar van Acaleph in Geleen is op woensdag 7 november het boek "Veiligheid komt niet per ongeluk" verschenen. Wil schreef het boek samen met Maikel Debe... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
3481

Sint Maartensviering vrijdag 9 november

Op vrijdag 9 november wordt het traditionele Sint Maartenfeest gevierd. Als te doen gebruikelijk trekt een lampionnenoptocht (gaan er ook nog suikerbieten mee?) door Elsloo, voorafgegaan door mu... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
440

Ziekenhuizen én systeem failliet!

De IJsselmeerziekenhuizen en het Slotervaartziekenhuis zijn failliet. Wat een drama. Voor de medewerkers, die in complete onzekerheid zitten. Voor de patiënten van het ziekenhuis, die waarschijnlijk h... lees meer..

Nieuws
redactie
363

Nieuws Hope Project India

Op dinsdag 23 oktober gaat de Stichting Hope Project India een besloten sponsoravond in restaurant ConCon houden waar ze niet alleen de sponsoren in het zonnetje gaan zetten maar ook op de hoogte bren... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
281

Quizzen voor veiligheid

Wat weet jij van een botnet? Doe de quiz en test je kennis én leer hoe je je internetveiligheid vergroot. Naar de quizzen > lees meer..

Dossiers
redactie
767

Alibaba niet naar "Beek"

Op 14 november 2018 heeft de Chinese webgigant Alibaba besloten haar nieuwe Europese distributiecentrum níet bij Maastricht-Aachen Airport (MAA) te vestigen maar bij vliegveld Luik. We hoeven er niet ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
665

Presentatie boek No van Mulken op 27 oktober

Meers, van moeras tot dorpHet lief & leed van Meers, Maasband, Veldschuur en de Weerd door No van Mulken (foto) samengevat in 58 kloeke hoofdstukken. Meer dan 300 foto's tonen hoe het dorp letterl... lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
321

Kermis Elsloo van 27-30 oktober

Van zaterdag 27 t/m dinsdag 30 oktober is het feest in Elsloo. Na het succes van vorig jaar vindt ook dit jaar de kermis in nieuwe stijl plaats. En dat betekent dat er iedere dag leuke activiteiten pl... lees meer..

Dorpsplatform-Elsloo
redactie
287

Leesclub Elsloo van start

Onder leiding van Suzan Voncken van Gilde Westelijke Mijnstreek start het Dorpsplatform Elsloo binnenkort met de leesclub Elsloo. Locatie DOC/Maaslandcentrum. Opzet LeesclubDeze leesclub komt 6 keer ... lees meer..

Nieuws
redactie
456

Terugblik op 40 jaar Tourclub Elsloo in Streekmuseum

Tourclub Elsloo bestaat in november van dit jaar 40 jaar, en is daarmee misschien wel de oudste fietsclub van Limburg. Dat wordt gevierd met allerlei activiteiten. Voor een terugblik in de verre en re... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
1054

Zaterdag 10 november: Dag van de Mantelzorg

Voor álle mantelzorgers in Stein, Urmond, Elsloo e.o. Wat een geluk dat u er bent…en daarom is deze uitnodiging voor u! Dag van de Mantelzorg 2018 in SteinSteunpunt Mantelzorg Zuid nodigt mantelzo... lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 91