logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Februari 2018

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
821

Een nieuw jasje en gesleutel onder de motorkap

Na 5 jaar was www.elsloo.info zowel qua uitstraling maar zeker onder de motorkap, toe aan een stevige opknapbeurt. We zijn nog wel even bezig om oude schoonheidsfoutjes en cosmetische herstelope... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
865

Boek "Koersen over Kasseien en Kiezelstenen in Nederland"

De fanatieke wieleramateur wil graag doen wat ‘de groten’ doen: bergen bedwingen, stoempen op de kasseien. Maar waar vind je die? Een ‘reisgids’ langs de Nederlandse ‘bergen’ was er al. Nu is er ook e... lees meer..

Dorpsplatform-Elsloo
redactie
991

Kookcursus: “Goed eten begint met Goed koken”

ByMisha organiseert i.s.m. Dorpsplatform Elsloo de kookcursus: “Goed eten begint met Goed koken” Leer tijdens deze cursus hoe ook jij thuis lekker, gezond, verantwoord en zonder pakjes of potjes kunt... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
919

Toneelvoorstelling "Ons kan niks gebeuren"

Woensdagavond 7 maart a.s. om 19.30 uur Maaslandcentrum in Elsloo Entree: bijdrage door een vrije gave.Reserveren niet nodig. Iedereen is welkom. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Wat dementie te wee... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
1017

Hond gruwelijk verdronken in Julianakanaal te Elsloo

Maandagmiddag 19 februari heeft een wandelaar een weerzinwekkende vondst gedaan in het Julianakanaal in Elsloo. Hij haalde met een schepnet een dood hondje uit het water, een teckel naar verluid, waar... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
922

AED bij Thuiszorg IZT-Limburg

Het kantoor van Thuiszorg IZT-Limburg is vanaf heden voorzien van een AED! De AED werd geplaatst in opdracht van de Gemeente Stein in het kader van het alarmsysteem HartslagNU voor burgerhulpverleners... lees meer..

Vastelaovend
redactie
701

Prinsenpresentatie 2018

Prinsenpresentatie 2018 De Lokale Omroep Stein heeft onlangs weer de traditionele prinsenpresentatie opgenomen in het Zalencentrum Kerensheide. Vanaf minuut 23 zijn de Sajelaire in beeld. .embed-con... lees meer..

Politiek
redactie
1294

Ga vooral stemmen op 21 maart!

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-contai lees meer..

Resultaten 1 - 8 van 8