logo box 450x250 apple nieuws

Archief

September 2018

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
661

Omgevingscursus start 18 oktober

Docent: Guus Peters  Cursusplaats: Maaslandcentrum Elsloo Aanmelden: via Dorpsplatform > Deze cursus is voor iedereen die interesse heeft in de duizenden jaren oude, rijke geschiedeni lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
494

Gemeente plaatst bladkorven

In de week van maandag 8 oktober aanstaande worden er weer bladkorven geplaatst op de gebruikelijke locaties in de gemeente. In het totaal gaat het om ongeveer 60 bakken. Uitsluitend bladafvalDe bakk... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
608

September: appeloogst bij Rien Pijpers

https://www.youtube.com/watch?v=9Il3ah09FB8 De appeloogst is in volle gang en de Lokale Omroep Stein ging eens even polshoogte nemen bij Rien Pijpers in Catsop.Rien geeft een gedegen uitleg over de b... lees meer..

Info Gemeente Stein
redactie
711

Start groot onderhoud wegen in Elsloo

Elk jaar plant de gemeente Stein onderhoud aan wegen en trottoirs. Het zwaartepunt van het groot onderhoud ligt dit jaar in Elsloo. De werkzaamheden worden uitgevoerd door BAM Wegen. De komende weken... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
916

Prinsjesdag 2018

Wat betekenen de op Prinsjesdag bekend gemaakte plannen voor uw portemonnee? Klik hieronder op de Prinsjesdagtool en kijk wat 2019 voor je gaat brengen (of halen) Hogere zorgpremie, hogere energieb... lees meer..

Vastelaovend
redactie
2742

Programma Sajelaire 2019

Hieronder het programma van CV De Sajelaire voor het seizoen 2018/2019. In deze opsomming zijn ook activiteiten van de Raad van Elf opgenomen, die deels buiten Elsloo plaats vinden. Download hier het... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
404

Winandus Markt weer druk bezocht

Catsop staat iedere twee jaar op de tweede zondag van september in het teken van de Winandus Markt Catsop. Een kunstmarkt die inmiddels bekend staat om zijn kwaliteit en diversiteit. De kunstenaars k... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
541

Via Limburg kleunt mis...

Ik krijg dat blad al maanden niet meer in de bus… zie nu trouwens dat het niet meer Via Stein heet, maar Via Limburg… . Maar goed, een oplettende lezeres attendeert me op een bericht in de laatste ed... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
520

Heitje voor 'n karweitje...

Op 15 september was het 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging. Het bleek het begin van een gigantische crisis. U weet vast nog hoe het verliep. De bankiers hadden gegok... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
489

Aelser Volks Tejaater

Op zondag 23 oktober presenteert 't Volks Tejaater " 't verdweene Aelse" met verhalen en beelden van toen en nu. Aanvang 14.00 uur in zaal 't Trefpunt. Met o.a. Jan en Jos van de Meijer, Fonz natuurl... lees meer..

Resultaten 1 - 10 van 10