logo box 450x250 apple nieuws

Archief

November 2018

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
349

Achterban vakbonden eens met opstappen uit pensioenoverleg

Een meerderheid (57 procent) van de huidige vakbondsleden vindt het terecht dat werknemersbonden zijn opgestapt uit het pensioenoverleg. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder ruim 20.000 leden... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
1092

Bewonersbijeenkomst Chemelot op donderdag 13 december

Beste buurtbewoner, We realiseren ons goed, dat een chemisch industrieterrein gelegen bij u in de omgeving, in een dichtbebouwde omgeving en met de activiteiten die een dergelijk industrieterrein met ... lees meer..

Vastelaovend
redactie
1100

Kom nao Limburg - De Knöppele

"Kôm nao Limburg"  is de nieuwe single van De Knöppele. De toeristentoestroom zal mytische vormen gaan aannemen; is het niet voor zang en muziek dan is het wel voor de mooie achtergrondplaatjes! lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
620

37e Regiobank Sylvesterloop Elsloo 2018

Op maandagavond 31 december 2018 wordt voor de 37e maal de Regiobank- Sylvesterloop in Elsloo gehouden. De Sylvesterloop is een traditie geworden en uitgegroeid tot een zeer populaire klassieker voor ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
645

Aelser Hoes voor Aelserhof

Bekendmaking eindbedrag 12.695,16 EURO ! Met dank aan de organisatie, winkeliers aangesloten bij OKE, sponsors, kopers op de veiling en bezoekers .   Na de succesvolle eerste editie van het Ae... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
423

Heroes Of Rock zaterdag 8 december MLC

   Tickets hier > https://www.youtube.com/watch?v=NwnDjatAAvI lees meer..

Vastelaovend
redactie
597

Duo "Get Hjel Slechs" wint Aelser Vastelaoves Leedjes Konkoer

Voorafgaand aan het Leedjeskonkoer werd mascotte Gusjke door de Aelser Prinsen, Sajelaire en andere feestneuzen opgehaald in het Streekmuseum. Nadat het beeldje op z'n sokkel voor het voormalig gemeen... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
430

Herfst in Elsloo

Foto's Leo Everard ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
645

Foute Party op zaterdag 29 december

Zaterdag 29 december organiseert Fanfare De Maasgalm vanaf 20.00 uur in het Maaslandcentrum de Foute Party - Sylvester Editie. Fanfare De Maasgalm, een combo van de band “10 Feet Up”, “Richtig Rex”, ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
509

Boek Wil Nijsten

Van Elslonaar Wil Nijsten, oprichter en eigenaar van Acaleph in Geleen is op woensdag 7 november het boek "Veiligheid komt niet per ongeluk" verschenen. Wil schreef het boek samen met Maikel Debe... lees meer..

Resultaten 1 - 10 van 10